Baletna predstava The Great Gatsby prihaja v Zagreb

Zadnjič posodobljeno: :

Po uspešnih predstavah v Berlinu, Frankfurtu, Hamburgu in Ženevi prihaja baletna predstava The Great Gatsby tudi v Zagreb. V čarobni svet Carrawaya, Daisy in Jaya Gatsbyja nas bodo odlični baletni plesalci popeljali 14. oktobra 2017. V glavni vlogi bo nastopil Denis Matvienko, koreograf predstave pa je Dwight Rhoden. Vstopnice so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Arena Zagreb, Hrvaška

Organizator

ARTentainment

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

25,00 €

Letošnjo jesen, natančneje 14. oktobra 2017, v Zagreb prihaja slovita baletna predstava The Great Gatsby. Predstava je požela veliko slave v Berlinu, Frankfurtu, Hamburgu in Ženevi, od premiere do danes pa si jo je ogledalo že več kot 70.000 obiskovalcev. Baletna predstava The Great Gatsby sledi zgodbi istoimenskega romana avtorja F. Scott Fitzgeralda.

Baletna predstava The Great Gatsby je v tujini doživela velik uspeh.
Baletna predstava The Great Gatsby je v tujini doživela velik uspeh.

Po filmski uspešnici bomo tako v svet prestižnih zabav, neverjetnih kostumov in nadzemeljskih lepotic stopili še v plesnih čeveljcih. V glavnih vlogah bo nastopil Denis Matvienko, glasbo sta pričarala Konstantin Melandze in Yuriy Shepeta, na koreografskem stolčku pa sedi Dwight Rhoden. Baletna predstava The Great Gatsby je edinstven vizualno-glasbeno-plesni spektakel, ki ga preprosto ne smete zamuditi. Vstopnice so že v prodaji.

PREBERITE ŠE: Festival Maribor 2017: biti romantičen ni greh

Dodatne Informacije

Več informacij:
zagrebarena.hr in gatsbyballet.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
LJFW 2020: prihaja nova modna sezona!