Trampolin park v Ljubljani
Utrip mesta · destinacija

Ste vedeli, da ima Ljubljana trampolin park, sploh prvi v Sloveniji? Trampolin park Slovenija Super Jump GiB na več kot 300 m2 površine ponuja edinstveno zabavo in sprostitev za vse generacije. Že ameriška vesoljska agencija Nasa je dokazala, da skakanje na trampolinu predstavlja najboljšo vadbo za naš organizem, da je izjemno zabavno, pa je tako ali tako splošno znano. Gremo?

‘Kdor ne skače, ni Sloven’c,’ je viralni slogan, ki je iz reklame prešel v navijaško rabo, do izraza pa zares pride v Šiški v Ljubljani, kjer so nedavno odprli prvi trampolin park v Sloveniji, ki je tudi prvi v južni Evropi. GiB Šiška ponuja kar 300 kvadratnih metrov skakalne površine, trampolin park Super Jump GiB pa je primeren za vse generacije.

Medtem ko otrokom in mladostnikom skakanje na trampolinu predstavlja predvsem možnost druženja in zabave, je za starejše to lahko oblika sprostitve in priložnost za intenzivno vadbo. Tovrstna aktivnost ima namreč mnoge pozitivne učinke na telo. Ste vedeli, da s skakanjem na trampolinu v pičli uri izgubimo 1000 kalorij več kot med tekom? Med skakanjem je aktivno celotno telo, vadba je aerobna, kar izboljša cirkulacijo, pripomore k zmanjšanju celulita (pospešuje metabolizem), zmanjša nivo stresnih hormonov, med skakanjem pa se sprošča hormon sreče. Trampolin park je odličen za takrat, ko potrebujete energijo ali ko energijo imate.

PREBERITE ŠE: Virtualna Hiša strahov – v Ljubljani prva VR-hiša strahov v Evropi!

Za termin v trampolin parku Super Jump GiB se  morate predhodno ‘pofočkati’, vse potrebne informacije pa najdete tukaj. Mimogrede. Obvezna je uporaba posebnih nogavic Super jump Gib, ki jih lahko za drobiž kupite na licu mesta. Trampolin park Super Jump GiB omogoča skakanje s trampolina na trampolin in skoke v bazen s peno.

Galerija – trampolin park Super Jump GiB:

Trampolin park v LjubljaniOdpri galerijo

Airbnb za noč čarovnic omogoča prenočevanje v gradu grofa Drakule. Airbnb: preživite noč čarovnic v gradu Drakule Virtualna hšia strahov Virtualna Hiša strahov – v Ljubljani prva VR-hiša strahov v Evropi! Surferski park NLand Surferski park NLand – surferski raj na Zemlji Dunaj: kulturna, gospodarska in politična prestolnica Dunaj: razlogi, zaradi katerih se boste zaljubili v avstrijsko prestolnico · · · · ·