DSC_2076_CMYK
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ne glede na naš stil oblačenja, najljubšo barvo ali trenutni trend, nekaj je gotovo. Trenčkot je popolna pika na i vsaki modni kombinaciji. Tokrat vam predstavljamo trenčkote Marx v treh različicah: modni, elegantni in ležerni. Prepričani smo, da bo vsaj eden od njih postal vaš najboljši modni prijatelj.

Trenčkot nosimo vsi. Ker je uporaben, za vse priložnosti in vedno aktualen. Večna ikona modne scene je prevzela vse modne navdušence, v svoji garderobi pa ga skrbno hranijo tudi tisti, ki se raje kot z zapovedmi spogledujejo z večno eleganco.
Trenčkoti Marx tokrat prihajajo v treh različicah:

Modna diva
Marxov trenčkot z detajli iz umetnega usnja. Večni kos za ženske, ki spremljamo smernice in se zavedamo, da se modni zakladi skrivajo v detajlih. Pas iz tkanine in umetnega usnja je popolna pika na i trenčkotu. Za drzni videz naj bo naš ovratnik dvignjen, z epoletami pa bomo dale vedeti, da smo pravi modni general.

Odpri galerijo

Elegantna dama
Eleganca ne gre nikoli iz mode in tej filozofiji sledi tudi klasična različica Marxovega trenčkota. Seveda s svežim pečatom in skrbno izbranimi detajli. Črna obroba na ovratniku bo poskrbela za dodatno stopnjo šika naše modne kombinacije. V zgodbi Marxovega trenčkota zapenjanje na gumbe preseže zgolj funkcionalnost. Je detajl, ki soustvarja našo elegantno podobo.

Klasična različica Marxovega trenčkotaOdpri galerijo

Ležerna popotnica
Ležerni šik za modne, moderne in dinamične ženske, ki se nikoli ne ustavijo. Marxov trenčkot v modri barvi in krajši različici je popoln popotnik za vse, ki si želimo biti kljub polnemu urniku naravnost čudovite. Modra barva bo poskrbela, da bomo ob dvignjenem ovratniku delovale le še bolj sproščeno. S pomočjo zategovanja zapestnega pasu bomo enostavno prehajale iz ležerne zgodbe v športno. Epolete pa bodo naši ležerni kombinaciji dodale dovolj elegance.

Ležerni šik za modne, moderne in dinamične ženskeOdpri galerijo

 

"Fashion Week” Pariz jesen/zima 2015 Fashion Week Pariz jesen/zima 2015 – najboljši “streetstyle” s pariškega tedna mode Milan Fashion Week Kaj prinaša Fashion Week Milano – Jesen/ Zima 2015 cover_new 10 najbolj šik žensk visoke mode PicMonkey Collage Ženski čevlji 2015: modni sandali za pomlad/poletje 2015 · ·