Kaj prinaša Fashion Week Pariz jesen/zima 2015

V Parizu se je zaključil najbolj pričakovani teden mode letošnjega Fashion Week-a jesen/zima 2015 in za seboj pustil veliko mero modnega navdiha. Poglejmo, katere modne hiše so nas s svojo neustavljivo inovativnostjo, konsistentno vizijo in precejšnjo mero drznosti navdušile na tednu mode jesen/zima 2015 v Parizu.

Po tednih mode v New Yorku, Londonu in Milanu je prišel čas za glavne akterje. Čeprav je Pariz zadnje od mest, v katerih se dvakrat letno zgodi Fashion Week, mnogim predstavlja vrhunec modnega dogajanja in glavni vir modne inspiracije. Poglejmo, katere modne hiše so nas navdušile na pariškem tednu mode jesen/zima 2015.

Balenciaga jesen/zima 2015

Alexander Wang je na tednu mode v Parizu predstavil eno izmed najbolj pričakovanih kolekcij letošnjega Fashion Weeka. Balenciagina kolekcija jesen/zima 2015 je namenjena močnim ženskam, ki prisegajo na surovost črno-belih modnih kombinacij in domiselne modne dodatke, ki celoten videz popeljejo do popolnosti.

Dior jesen/zima 2015

Diorjeva ženska bo letošnjo jesen in zimo zapeljevala oblečena v modne plasti, ki jih bodo tvorili škornji, ki segajo visoko nad kolena, vibrantne kratke obleke, elegantne hlače na rob, živobarvni (pre)veliki plašči in pastelno obarvano krzno.

Isabel Marant jesen/zima 2015

Isabel Marant, modni oblikovalki, ki pooseblja pariški šik videz, je znova uspelo ustvariti popolno kolekcijo za vse ženske, ki, kljub temu, da so videti popolno, rade dajejo vtis, da jim je malo mar za svoj videz. Tokrat nas je očarala z ekstremno visokimi pasovi, prevelikimi plašči, debelo pletenimi puloverji, lahkotnimi oblekami in popolnimi škornji.

Chloé jesen/zima 2015

V kolikor bi morali izbrati zmagovalca letošnjega Fashion Weeka, bi bila to modna hiša Chloé, ki je svojo ženstveno, boho-šik kolekcijo jesen/zima 2015 posvetila Mednarodnemu dnevu žena. Nosljiva oblačila, katerih čipka, semiš, kratki robovi in spuščeni dekolteji namigujejo na 70-ta prejšnjega stoletja, so eden glavnih razlogov, da komaj čakamo na jesen…

Chanel jesen/zima 2015

Brez modne hiše Chanel, ki vsakega pol leta očara z inovativnimi kulisami in vedno svežimi ikonskimi oblačili, si Fashion Week-a enostavno ne predstavljamo. Tokrat smo si kolekcijo jesen/zima 2015 ogledali v francosko navdihnjeni kavarni, poimenovani “Brasserie Gabrielle”, ki je poskrbela za vse, vrhunske mode lačne obiskovalce.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše visoke superge za ženske 2021