Vrste pred Applovo trgovino
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Išče se: človek, ki stoji v vrsti pred Applovo trgovino. Zaželene delovne izkušnje tudi z ljudmi, ki se vrivajo. Obvezen lasten stol. Plačilo: 3000 evrov na teden. To je svet, v katerem živimo. No, vsaj takrat, ko se bliža izid novega Applovega iPhona. V New Yorku namreč ljudje najemajo ljudi, da več dni pred začetkom prodaje telefona iPhone 7 stojijo v vrsti pred Applovo glavno trgovino, da ni treba šotoriti njim.

Pred Applovo trgovino v New Yorku se že vije dolga vrsta ljudi, ki se želijo do novega iPhona dokopati prvi. Eni gredo tako daleč, da pred njo kar šotorijo. A obstaja precej bolj eleganten način, da se do iPhona 7 dokopljete med prvimi. Najamete človek, ki namesto vas stoji v vrsti. Ti se pred Applovo trgovino v prestolnici sveta ponujajo kar sami.

A niso poceni. Za 13. mesto v vrsti je treba 16. septembra 2016 odšteti 300 ameriških dolarjev. Za držanje prvega mesta v vrsti je treba odšteti kar 3400 dolarjev na teden, kar je precejšnja investicija, glede na to, da bodo iPhone 7 (32 GB) prodajali za 649 dolarjev. Zasedeno je bilo že 25. avgusta 2016!

PREBERITE ŠE: Kateri je boljši? iPhone 7 ali Samsung Galaxy S7: primerjava

O vrstah poročajo tudi od drugod. Iz Berlina, San Francisca, na Novi Zelandiji pa je trgovina Spark pripravila posebno presenečenje za kupce. Prvim 100, ki so prednaročili novi iPhone, mesto v vrsti hrani kar robot Alpha 1.

Bi najeli človeka, da vam čuva mesto v vrsti? Nekateri, željni iPhona 7, so pripravljeni za to odšteti gore denarja.Odpri galerijo

iPhone prihodnosti Takšen bo iPhone v prihodnosti – vizija iPhona do leta 2023 iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 Kateri je boljši? iPhone 7 ali Samsung Galaxy S7: primerjava Pametni telefon LG V20 Pametni telefon LG V20 je prvi Nougat Android na svetu Pametni telefon iPhone 7 iPhone 7 in iPhone 7 Plus: razgaljamo novi iPhone · · ·