pronounce-place-name-travel-thillophilia-abhisek-das-fb2
Utrip mesta · destinacija

Ko potujemo je dobro, da domačinov ne razjezimo z napačno izgovorjavo mest in krajev, v katerih se nahajamo. Na srečo so pri Trillophili zbrali nekaj najpogosteje napačno izgovorjenih krajevnih imen in nam s tem pokazali, kako se pravzaprav pravilno izgovarjajo.

Večina težav izhaja iz prilagoditve imena iz enega jezika v drugega. Večina od nas ne bo nikoli izgovorila “Peking” ali “Pariz” kot to počnejo domačini, vendar je lepo, da vsaj poskusimo. Vizualni vodič, ki nam bo pomagal pri pravilni izgovorjavi so izdelali pri Trillophili, vsebuje kraje in mesta s celega sveta, uporabimo pa ga lahko tudi zato, da se prepričamo da mesta izgovarjamo pravilno.

PREBERITE ŠE: Top destinacije leta 2015 #destinacije #turizem2015

V galeriji si oglejte vodič za pravilno izgovorjavo mest in krajev po svetu.

Versailles, FrancijaOdpri galerijo
Zelena, zlata in vijolična so tipične barve Mardi Grasa v New Orleansu. Karnevalska mesta po svetu "Holi Color Festival" (festival svetih barv), Indija Najbolj nenavadni in drugačni festivali sveta Matjaž Krivic, Urbanistan Slovenski fotograf Matjaž Krivic, Urbanistan: Urbano ne pomeni nujno moderno Hotel Ananta Hotel, Legian, Bali Ugodni luksuzni hoteli za manj kot 100 evrov na noč ·