fbpx

Scout: varnostni alarm in sistem za varovanje doma izjemnega dizajna

Scout Alarm

Prva stvar, ki jo opazimo pri varnostnem sistemu in alarmu za dom - Scout je čist, sodoben dizajn. Senzorji gibanja, osrednja baza ter senzorji za vrata in okna so preprosti in vizualno nevsiljivi. Varnostni alarmni sistem za dom deluje preko iOS aplikacije Scout, njegova povezanost po prostorih pa zagotavlja kvalitetno varovanje. S tovrstnim alarmom ne boste le varni, temveč tudi precej "geeky".

Osnovne Informacije
Znamka
Scout
Model
Cena
389€
Trgovina

Za varnostni sistem za dom (alarm) Scout v steno ne potrebujemo vrtati nobenih lukenj, prav tako ne potrebujemo za to posebej usposobljenih delavcev. Pritrdimo in namestimo ga lahko namreč sami in to v samo nekaj minutah. Celoten sistem Scout tako nadzorujemo preko mobilne naprave, aplikacije Scout (iOS sistem), ki se redno posodablja, predvsem ko pride do kakšne nenavadne dejavnosti. Z njo lahko nadzorujemo katerikoli prostor v hiši.

Z aplikacijo Scout lahko nadzorujemo katerikoli prostor v hiši.
Z aplikacijo Scout lahko nadzorujemo katerikoli prostor v hiši.

Za varnostni sistem (alarm) Scout so se posebej potrudili tudi pri oblikovanju ter sami velikosti varnostnega sistema. Scout se lahko namreč po želji sestavi: to pomeni, da se sami odločimo koliko senzorjev potrebujemo in kakšno nadzorno kamero si želimo. Karkoli bo že naša zgolj tehnična izbira, Scout ponuja tudi tri barve naprav: arktično belo, črno ter barvo oreha. Tako se lahko varnostni sistem za varovanje doma, zlije z našim bivališčem ne le po elegantnem dizajnu, temveč tudi po barvi.

PREBERITE ŠE: Reach79: ovitek za iPhone 6, ki poveča moč mobilnega signala

Varnostni sistem Scout se zlije z našim bivališčem ne le po elegantnem dizajnu, temveč tudi po barvi.
Varnostni sistem Scout se zlije z našim bivališčem ne le po elegantnem dizajnu, temveč tudi po barvi.

Varnostni sistem za dom Scout sestavljajo Scout Hub (baza, 113 evrov), sistem za vrata (60 evrov), senzor gibanja (43 evrov), senzor dostopa (25 evrov) in HD video kamera (148 evrov). Lahko si ga sestavimo sami ali pa se odločimo za enega od pripravljenih paketov.

V galeriji si oglejte varnostni sistem (alarm) za dom Scout.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.scoutalarm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!