Versace: nova kolekcija luksuznih superg pomlad/poletje 2015

Versace luksuzne superge

Koliko denarja ste zapravili za vaše najdražje superge? Dvomimo, da ste bili pripravljeni odšteti toliko kot za svoje luksuzne superge sprašujejo pri modni hiši Versace. Nova kolekcija luksuznih superg pomlad/poletje 2015 ponuja obutev predvsem tistim, ki si želijo še posebej izstopati, od gležnjev navzdol.

Modna hiša Versace preprosto ve kako izraziti luksuz v svojih oblačilih, obutvi in modnih dodatkih. V kolekciji ”Palazzo”so pri modni hiši Versace za pomlad/poletje 2015 namenili veliko pozornosti svoji obutvi, saj so superge ovite v luksuzno italjansko usnje in posipane z zlatom, poleg tega pa na vrhu superg elitno blagovno znamko ponovno zastopa zlata ploščica z Meduzo. Koliko bi pa bilo potrebno odšteti za Versacejeve superge? Cena teh razkošnih superg se začne pri pribljižno tisoč evrih. Tudi zadnja Versacejeva kolekcija luksuznih superg je tako uspela dokazati, da italjanska modna hiša nadaljuje z izražanjem svoje strasti za vse stvari, ki so glasne in vpadljive.

V galeriji si oglejte Versacejevo kolekcijo luksuznih superg pomlad/poletje 2015

Dodatne Informacije

Več informacij:
versace.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10+ etičnih in trajnostnih modnih blagovnih znamk: za nakupe brez slabe vesti