Trend - Instagram
Utrip mesta · moda

Uhani so (predvsem) ženski modni dodatek, ki si jih večina predstavnic nežnejšega spola omisli že v otroštvu – marsikomu pa ušesa preluknjajo kar starši, še preden bi njihovi potomci znali dovolj besed, da bi izrazili protest. A z leti se mnogim posameznikom veselje do uhanov povečuje ter posegajo po vedno novih načinih piercinga. Predstavljamo vam najnovejši trend, ki je zmešal svet: uhani v obliki srčka.

Uhani v obliki srčka – nova obsesija v svetu piercinga:

Najnovejši trend na trgu uhanov in luknjanja različnih predelov telesa je posebna oblika piercinga: v ušesni hrustanec vam mojster naredi dve luknji, v ravno pravšnji razdalji, da lahko vanju vstavite poseben uhan, ki tvori obliko srca. Šik, preprosto in elegantno, prav tako pa v primerjavi z drugimi piercingi precej neboleče. Več o trendu si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

PREBERITE ŠE: Zakaj bi morale nositi prevelike čevlje s peto?

Podoben postopek je možno izvesti na različnih mestih.Odpri galerijo
Nike Zoom Vaporfly Elite Nike Zoom Vaporfly Elite – najhitrejše superge na svetu, ki bodo poskušale spisati zgodovino Dr. Martens x Beavis and Butt-Head Bulerji Dr. Martens z motivom Beavisa and Butt-Heada Vans for Opening Ceremony: vanske z bleščicami Vans for Opening Ceremony: ‘vanske’ z bleščicami sOliver_QS_LP_Start_4_Story-1 s.Oliver predstavlja kapsulno kolekcijo, ki jo je oblikoval DJ Robin Schulz · · · ·