Kavbojke
Utrip mesta · moda · ženska moda

S pomladjo so zimo odgnali tudi sveži modni trendi za pomlad 2015. Police ponudnikov hitre mode so zavzele kavbojke s pridihom svobodnih 70-ih, spomladanske bele kavbojke, zračne strgane kavbojke, udobne “boyfriend” kavbojke in rokerske kavbojke v sivih odtenkih.

Modni trendi za letošnjo pomlad narekujejo sveže trende tudi na oddelku s kavbojkami. Tu je ultimativen modni vodič za kavbojke pomlad/poletje 2015.

70-ta

Kavbojke na zvonOdpri galerijo

V kolikor smo vsaj za trenutek ošvrknili modne revije tednov mode pomlad-poletje 2015 in jesen-zima 2015, nam je popolnoma jasno, da bo letošnje leto zaznamovala moda s pridihom 70-ih. Si drznete?

Razrezano

Strgane kavbojkeOdpri galerijo

Razrezano, strgano, oguljeno … pomlad je kot nalašč za udobne kavbojke, ki razkrijejo nekaj kože.

Bela

Bele kavbojkeOdpri galerijo

Bele kavbojke se prelepo podajo na zagorelo polt in še lepše zasijejo v kombinaciji z mornarsko navdihnjenimi modnimi kosi.

“Boyfriend”

"Boyfriend" kavbojkeOdpri galerijo

“Boyfriend” kavbojke ostajajo eden izmed naših najljubših modnih trendov. Udobne in nonšalatne nam dopuščajo svobodno gibanje in v nas prebujajo pomladno navihanost.

Rokerski šik

Rokerske kavbojkeOdpri galerijo

Izberimo enega izmed seksi odtenkov sive in zapeljimo v oprijetih kavbojkah, ki podaljšajo noge in so popoln temelj stylingov za spomladanske večerne izhode.

Ženske modne frizure 2015 Ženske frizure 2015: V trendu so sivolaske Pomladni trenčkot Trenčkot – kakšen dežni plašč bomo nosile to pomlad? Sončna očala pomlad/poletje 2015 “Luksuzna” ženska sončna očala pomlad/poletje 2015, ki so v bistvu smešno poceni Boemske poročne obleke Boemske poročne obleke: Inspiracija za bodoče “boho” neveste · · · ·