fbpx

Ultimativen modni trend: Kavbojke pomlad/poletje 2015

Kavbojke

S pomladjo so zimo odgnali tudi sveži modni trendi za pomlad 2015. Police ponudnikov hitre mode so zavzele kavbojke s pridihom svobodnih 70-ih, spomladanske bele kavbojke, zračne strgane kavbojke, udobne “boyfriend” kavbojke in rokerske kavbojke v sivih odtenkih.

Modni trendi za letošnjo pomlad narekujejo sveže trende tudi na oddelku s kavbojkami. Tu je ultimativen modni vodič za kavbojke pomlad/poletje 2015.

70-ta

V kolikor smo vsaj za trenutek ošvrknili modne revije tednov mode pomlad-poletje 2015 in jesen-zima 2015, nam je popolnoma jasno, da bo letošnje leto zaznamovala moda s pridihom 70-ih. Si drznete?

Razrezano

Razrezano, strgano, oguljeno … pomlad je kot nalašč za udobne kavbojke, ki razkrijejo nekaj kože.

Bela

Bele kavbojke se prelepo podajo na zagorelo polt in še lepše zasijejo v kombinaciji z mornarsko navdihnjenimi modnimi kosi.

“Boyfriend”

“Boyfriend” kavbojke ostajajo eden izmed naših najljubših modnih trendov. Udobne in nonšalatne nam dopuščajo svobodno gibanje in v nas prebujajo pomladno navihanost.

Rokerski šik

Izberimo enega izmed seksi odtenkov sive in zapeljimo v oprijetih kavbojkah, ki podaljšajo noge in so popoln temelj stylingov za spomladanske večerne izhode.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.