Ultimativen modni trend: Kavbojke pomlad/poletje 2015

Kavbojke

S pomladjo so zimo odgnali tudi sveži modni trendi za pomlad 2015. Police ponudnikov hitre mode so zavzele kavbojke s pridihom svobodnih 70-ih, spomladanske bele kavbojke, zračne strgane kavbojke, udobne “boyfriend” kavbojke in rokerske kavbojke v sivih odtenkih.

Modni trendi za letošnjo pomlad narekujejo sveže trende tudi na oddelku s kavbojkami. Tu je ultimativen modni vodič za kavbojke pomlad/poletje 2015.

70-ta

V kolikor smo vsaj za trenutek ošvrknili modne revije tednov mode pomlad-poletje 2015 in jesen-zima 2015, nam je popolnoma jasno, da bo letošnje leto zaznamovala moda s pridihom 70-ih. Si drznete?

Razrezano

Razrezano, strgano, oguljeno … pomlad je kot nalašč za udobne kavbojke, ki razkrijejo nekaj kože.

Bela

Bele kavbojke se prelepo podajo na zagorelo polt in še lepše zasijejo v kombinaciji z mornarsko navdihnjenimi modnimi kosi.

“Boyfriend”

“Boyfriend” kavbojke ostajajo eden izmed naših najljubših modnih trendov. Udobne in nonšalatne nam dopuščajo svobodno gibanje in v nas prebujajo pomladno navihanost.

Rokerski šik

Izberimo enega izmed seksi odtenkov sive in zapeljimo v oprijetih kavbojkah, ki podaljšajo noge in so popoln temelj stylingov za spomladanske večerne izhode.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so trendi ličenja za 2020: teh 6 trendov bo dominiralo na področju make upa