Hugh Hefner
V zraku · buzz buzz

V 92. letu nas je zapustil nas največji plejboj, kar jih je kdaj hodilo naokoli. Hugh Hefner, oče kultne revije Playboy, bo za sabo pustil neverjetno zapuščino, izjemne podvige, nešteto objokanih ‘zajčic’, a kot je sam dejal: “Ne bi si mogel predstavljati slajšega življenja!” Mi mu verjamemo.

Hugh Hefner je premikal meje. Večina ljudi ga seveda pozna kot uživača, objetega z lepoticami, ki brezskrbno srka koktejle na vrtu svojega dvorca in mastno služi denar. A bil je več kot samo to. Njegov sin Cooper, ki zdaj skrbi za Playboy, je zapisal: ”Moj oče je živel izjemno življenje. V medijskem svetu je prebi(ja)l led, kot še nihče pred njim. Bil je borec za svobodo govora, človekove pravice in seksualno svobodo.”

Leta 1926 rojeni Hugh si je pri svojih rosnih sedemindvajsetih izposodil 8.000 ameriških dolarjev, da bi začel Playboyevo zgodbo. In kakšno zgodbo je ustvaril! Na krilih moških fantazij je zgradil imperij, ki danes tehta … no, kar nekajkrat več od vloženega kapitala. Veljal je za večnega mladeniča, moškega, ki si nikoli ni želel odrasti.

19 bizarnih dejstev o Playboyu:

No, ta mladenič je zdaj odšel, a njegova legenda bo živela večno.

Galerija – Nekaj najbolj slovitih naslovnic revije Playboy

Odpri galerijo

tuesdayvszara 10+ primerov, ko so korporacije ukradle ideje dizajnov sea-30 Čudovit “timelapse” s tovorniške ladje, ki ga sami verjetno nikoli ne bomo doživeli the-40-year-old-virgin-condom-trouble 10 najpogosteje “googlanih” vprašanj o seksu disneyjeve princese Kako bi bile Disneyjeve princese videti danes? ·