MacOS System 7.0.1
V zraku · tehnologija

Ste že pozabili, kako je bilo računalnik uporabljati nekoč? Recimo leta 1991? Na portalu archive.org se je pojavil Mac OS 7.0.1 emulator, ki vam omogoča, da ga uporabljate s pomočjo predpotopnega Applovega operacijskega sistema.

Se še spomnite, kakšno je bilo računalniško okolje nekoč? Če želite zavrteti čas nazaj v obdobje, ko so Applovi računalniki Macintosh uporabljali operacijski sistem Mac OS 7.0.1, lahko to storite na portalu archive.org, ki je ponudil emulacijsko okolje za omenjeni operacijski sistem iz leta 1991.

PREBERITE ŠE: DIY iPhone: sam je izdelal iPhone 6S, ki je enak tovarniškemu

Za skok v preteklost in uporabo črno-belega uporabniškega vmesnika vam ni treba storiti ničesar, kajti vse poteka prek spletnega brskalnika, kar tudi pomeni, da to lahko storite iz kateregakoli operacijskega sistema.

Za uporabo je na voljo cela vrsta aplikacij iz obdobja, ko je računalništvo delalo prve resne komercialne korake (Microsoft Chart, HyperCard, MacPaint, MacWrite, Pagemaker, Microsoft Basic, Microsoft Excel, Microsoft Word …), prav tako mnoge igre (Microsoft Flight Simulator 2.1, Dark Castle, Risk, Cannon Fodder …). Vse skupaj si lahko tudi prenesete in poganjate z diska računalnika.

Žepni prenosnik GDP Pocket GPD Pocket – žepni prenosnik, ki gre čisto zares v žep Facebook nas seli v virtualni svet. Facebook Spaces in druge pomembne novosti s Facebookove konference F8 YouTube v črni barvi YouTube v črni barvi – prestopite na temno stran Pametna obveza Pametna obveza, ki zdravnika na daljavo obvešča o napredku poškodbe · · · ·