Upright Go
V zraku · tehnologija · gadgeti

Sključena drža, modernega človeka grob. Zaradi vsakodnevnega večurnega sedenja za mizo hrbtne mišice slabijo in naša drža za mizo je vse bolj sključena. Ta zbuja vtis utrujenosti, naveličanosti in preobremenjenosti. Kljub temu pa premalo naredimo za to, da bi se držali ‘lepo’. Na srečo obstajajo pripomočki, ki nam lahko pri tem pomagajo. Tak je tudi Upright Go, nosljiva vibrirajoča naprava za hrbet.

Slaba drža, posebej sključena, lahko povzroči resne zdravstvene težave. Te lahko vplivajo na številne telesne procese, od tistih z dihanjem do bolečin v hrbtu in vratu. Žal ob sebi nimamo celo življenje mame, ki bi nam popravljala držo, a tu je druga najboljša stvar. Upright Go, mininaprava, ki se prisesa na hrbet in vestno skrbi za pravilen položaj hrbtenice.

PREBERITE ŠE: Zakaj je pravilna telesna drža tako zelo pomembna?

Upright Go spremlja položaj hrbtenice, in ko zazna sključeno držo, zavibrira, s čimer nas opomni, da je čas, da se vzravnamo. Ko menite, da ste že toliko samodisciplinirani, da ne potrebujete vibrirajočih opomnikov, lahko Upright Go zadolžite, da vas zgolj spremlja, svoj napredek pa lahko vidite na namenski aplikaciji v obliki infografik.

Snovalci obljubljajo velike izboljšave v drži v zgolj dveh do treh tednih uporabe. Za napravico morate na platformi za množično financiranje Kickstarter odšteti 65 evrov.

Galerija – Upright Go:

Upright GoOdpri galerijo
C-Safe C-Safe: da ne boste nikoli več izgubili svojega telefona Nova kamera Samsung Gear 360 Nova Samsung Gear 360: 360-stopinjski zajem v ločljivosti 4K in kompatibilnost z iPhonom Samsung DeX Samsung DeX – moj pametni telefon je lahko računalnik Grelnik za tipkovnico Heatbuff Grelnik za tipkovnico – nič več mrzlih prstov · · ·