Valentinovo: v tem ZOO-ju poimenuje strupenjačo po bivši ljubezni
V zraku · buzz buzz

Letošnje valentinovo bo divje, saj se boste lahko vsi tisti, ki vam je nekdanja ljubezen zlomila srce, končno maščevali. Pravijo, da se maščevanje servira hladno, in očitno bo držalo ‒ najbolj strupena kača čaka na svoje novo ime, ki ga izbereš ti.

Valentinovo 2019 ne bo v znamenju ljubezni, temveč sladkega maščevanja. Bivšo ljubezen boste lahko poimenovali po strupenjači, ki se nahaja v sydneyskem živalskem vrtu.

Sliši se zlobno, a za tem podvigom se skriva tudi dober namen. V kampanji pozivajo vse navdušence, da izpolnijo spletni obrazec, v katerem morajo navesti ime bivše ljubezni in razloge, zakaj si kača zasluži nositi ime po njej/njem. Udeleženci bodo morali zagotoviti tudi donacijo v višini 1 dolarja, ki bo namenjena skladu živalskega vrta WILD LIFE.

Vendar to ni vse. Zmagovalec natečaja bo prejel certifikat in bo lahko celo leto vsak dan brezplačno obiskoval kačo.

Sydneyski živalski vrt WILD LIFE je napovedal tekmovanje na svojem profilu na Instagramu, generalni direktor Mark Connolly pa je zapisal, da upa, da bo nekdo, ki je razočaran v ljubezni, letos imel razlog za praznovanje valentinovega.

Čas imate do 13. februarja 2019 do 00.00.

Če sovražite kače in so vam ljubši ščurki, pa lahko v teksaškem živalskem vrtu El paso poimenujete bivšo ljubezen po ščurku, ki ga nato poje surikata. Nagnusno, a nekateri se bodo verjetno naslajali!

Grammyji 2019: zmagovalci 61. podelitve nagrade grammy Grammyji 2019: zmagovalci 61. podelitve nagrade grammy demi rose Internetna senzacija: zarad nje boste pozabili na vse manekenke z oblinami Drugi ti zavidajo: znaki, da neverjetno karizmatična oseba Drugi ti zavidajo: znaki, da si neverjetno karizmatična oseba hello-lightbulb-295383-unsplash Kdaj bi morali na počitnice v letu 2019 glede na naše astrološko znamenje? ·