Zvezdnice, ki se ne starajo
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Številne zvezdnice so očitno odkrile vrelec mladosti, saj jim leta več kot očitno ne pridejo do živega. Marsikatere je že skoraj srečal abraham, a imajo še vedno mladostniški videz. Jennifer Lopez je pri 47 letih videti bolje kot pred 20 leti. Še zdaleč pa ni edina, ki uspešno skriva svoja leta in je videti neverjetno mladostno. V nadaljevanju vam predstavljamo zvezdnice, ki ne kažejo svojih let in se po vzoru moških kolegov starajo kot vino.

Številne zvezdnice poskušajo na vse načine ustaviti staranje in dajati vtis, da so mlajše, kot so v resnici. Nekatere skrivajo svoja leta na račun lepotne kirurgije, nekatere pa imajo preprosto odlične gene.

PREBERITE ŠE: Mannequin Challenge – izziv izložbene lutke obnorel zvezdnike

Seveda pa pomaga, da si obkrožen z vrhunskimi strokovnjaki za prehrano, vadbo in kozmetiko in posledično uporabljaš najboljše preparate in kozmetiko ter uživaš pravilno prehrano in se zadosti gibaš.

Zvezdnice, ki ne kažejo svojih let in so tudi danes videti mladostno:

Kate Hudson, 38 letOdpri galerijo

Najvišji stekleni 3D Puzzle na svetu v obliki  piramide. Steklarna Hrastnik postavila najvišje steklene 3D-puzzle na svetu! FOTO: Shutterstock Skrivne navade zelo uspešnih ljudi Kako se pravilno poljubljati? Tako so se poljubljali v 40. – starinski priročnik o pravilnem poljubljanju Natalia Castellar Goste obrvi so ji prinesle zasmehovanje in modno kariero · · · · ·