fbpx

Cepilnik za drva Stikkan – ko sekanje drv postane elegantno opravilo

Cepilnik za drva Stikkan

Sekanje drva je neločljivo povezano s sekiro in tnalom. Tako je bilo vse do danes. Sekira in tnalo v prihodnje ne boste več nepogrešljiva pripomočka doma, če imate kamin ali peč na drva, kajti obstaja super alternativa- cepilnik za drva Stikkan, ki ponuja precej bolj eleganten, pa tudi varen način sekanja oz. cepljenja drv.

Osnovne Informacije
Znamka
Stikkan
Model
Cena
185€
Trgovina

Sekanje drv velja za precej surovo, predvsem pa moško opravilo. A sodobni dom je lahko po novem opremljen z elegantno alternativo, ko si bodo tudi ženske rade volje nadele jakno in pred hišnim pragom ali uto nasekale nekaj drv in ne bodo za nekaj polen ali trsk vedno ven pošiljale svojih moških. Stikkan, litoželezni zobati cepilnik, namreč omogoča sekanje drv brez kakršnegakoli napora, drva pa ravno tako nasekate v izjemno kratkem času.


V nasprotju s sekanjem drv na klasičen način, torej s sekiro in tnalom, se vam v tem primeru ni bati, da bi se med tem poškodovali, saj cepljenje še zdaleč ni tako nevarno opravilo kot sekanje, ki je lahko za ljudi, nevešče vihtenja sekire, sila nevarno opravilo.

PREBERITE ŠE: Potovalna termo skodelica AnyCafé ti skuha kavo na poti

Stikkan je elegantna alternativa sekiri.
Stikkan je elegantna alternativa sekiri.

Stikkan preprosto montirate na trdno navpično površni, kot sta stena ali tram, ki delujeta kot vzvod. Nato na zobati predel pristavite drvo in potegnete ročico z zagozdo, ki drvo elegantno razcepi. In to je vsa umetnost! Za čas neuporabe ima pripomoček posebno varovalo, ki preprečuje, da bi si kdo z njim kaj naredil.

Galerija – cepilnik za drva Stikkan:

Dodatne Informacije

Več informacij:
stikkan.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.