Nakit Mondschatz
Utrip mesta · moda

V filmu Čudovito življenje iz leta 1946 George Bailey vpraša Mary, ali si želi Luno, in pravi, naj samo reče, in bo okoli nje vrgel laso in jo potegnil dol na Zemljo. Danes je to nekoliko lažje, saj je Sonja Waldraff izdelala nakit, ki je mini replika Lune. Kako zelo, priča podatek, da je kolekcijo vesoljskega nakita Mondschatz izdelala na podlagi Nasine topografske karte Lune.

Sonjo Waldraff je pri izdelavi ‘vesoljskega’ nakita navdihnil prav citat iz filma Čudovito življenje. Mondschatz je edinstvena kolekcija nakita, ki do potankosti posnema površino Lune, saj je Nemka pri izdelavi replike (površine) Lune uporabila Nasino topografsko karto Lune.

PREBERITE ŠE: Ear Climbers – uhani, ki ustvarjajo iluzijo dvojnega pirsinga

Poleg ogrlice so na voljo tudi prstani s teksturo Lune. Za nakit morate odšteti med 200 in 275 evri.

Galerija – nakit Mondschatz:

Nakit MondschatzOdpri galerijo

Spodnjice, ki zažarijo v temi Glow-in-the-dark Solar System Glow-in-the-Dark Solar System: seksi spodnje perilo, ki se sveti v temi Modne superge Balenciaga Speed Trainer Balenciaga Speed Trainer – skrajno minimalistične superge Adidas x Parley SS17 Adidas x Parley: kopalke iz plastičnih morskih odpadkov Vetrovka in hkrati jakna Uncharted Supply Hideaway Jacket Uncharted Supply Hideaway Jacket – anorak, ki lahko postane puhovka · · · · · ·