Donald Trumo in Melani Trumo na volišču.
V zraku · buzz buzz

”Ne zaupaj nikomur, tudi svoji lastni ženi ne!” si je verjetno mislil Donald Trump, potem ko je izpolnil svoj glasovnico in čakal, da svoj glas odda tudi njegova žena Melania Trump. Brezsramno je namreč poškilil k ženi in upal, da ga nihče ne bo opazil, toda kamere, prežeče z vseh strani, so ga v slogu najbolj pozornih učiteljic zasačile pri gledanju k sosedu. Toliko o svobodni izbiri pri družini Trump, ki se ji obeta selitev v Belo hišo, če nepremičninski mogotec na volitvah premaga Hillary Clinton, ki bi z zmago postala prva ameriška predsednica v zgodovini.

Donald Trump ne zaupa niti lastni ženi! Prav neverjetno, kaj si je med oddajanjem svojega glasu na ameriških volitvah privoščil republikanski predsedniški kandidat. Gre sicer zgolj za še eno v nizu njegovih škandaloznih potez. Po tem, ko je sam že izpolnil glasovnico na volišču v Manhattnu (New York), je med pogledovanjem naokoli na hitro poškilil še k Melanii, ki svojega dela še ni opravila, verjetno, da bi se prepričal, da res voli zanj. Se je bal, da bo spet kopirala Michelle Obama?

PREBERITE ŠE: Vsi nebotičniki Donalda Trumpa

Donald Trump je že dolgo hvaležna tarča komikov in spletnih šaljivcev in ti mu tudi tokrat niso ostali dolžni. Na Twitterju so si ga pošteno privoščili tudi po tem, ko so ga na volišču ujeli pri kukanju k Melanii Trump.

Donald Trump med oddajanjem volilnega glasu poškilil k Melanii Trump:

Kakršen oče, takšne sin. Erik Trump med glasovanjem.Odpri galerijo

Nova oblika čokolade Toblerone. Čokoladi Toblerone spremenili obliko in ljudje so besni! Zakaj bi morali biti v razmerju z edincem ali edinko? Tehnološko razstrupljanje Digitalna rehabilitacija: družina se je za en teden povsem odpovedala digitalni tehnologiji Poljubljanje 100 ljudi nam brez sramu pokaže, kako se poljublja in doživlja orgazem · ·