103125405_111667677091275_6217153990433023795_n
Utrip mesta · destinacija

Vila Triglav, ki leži pod najlepšimi vrhovi Julijskih Alp in ponuja pogled na smaragdno jezero Jasna, je namenjena vsem, ki pričakujete in zahtevate več!

Miren družinski garni hotel Vila Triglav v Kranjski Gori ponuja osem sodobnih in udobnih sob različnih velikosti. Na voljo so štiri dvoposteljne sobe, dve suiti, družinska soba in apartma. Sobe z balkonom nudijo čudovit pogled na jezero Jasna in bližnje Julijske Alpe. Za boljše počutje in prijazno okolje ima vila tudi zimski vrt s pogledom na jezero Jasna, ki kar vabi k prijetno preživetim uricam, v spodnjih prostorih sta gostom na voljo finska savna in pa notranji pokriti bazen. Bazen omogoča pogled na okoliške vrhove, kar pričara že tako sproščujočemu namakanju v bazane prav poseben, romantičen pridih.

V hotelski kavarni vam postrežejo hladne in tople pijače, vi pa se sprostite ob pogledu na okoliške vrhove. Odrasli se lahko prepustite knjigam iz njihove knjižnice, otroci pa lahko ustvarjajo v otroškem kotičku. Kot garni hotel poskrbijo za dober začetek vašega dneva z izvrstnim zajtrkom in še boljšo kavo. Za ostale obroke dneva se lahko obrnete na osebje vile, ki vam bo z veseljem priporočilo restavracije glede na vaše želje. Vila Triglav je sicer kot naročena tudi za poroko, saj poskrbijo, da bo vaš najlepši dan zares drugačen, domač in pa seveda z najlepšim razgledom!

In ker boste na tako lepem koncu Slovenije, nikar ne spreglejte narave in okoliških znamenitosti, kot so Ajdovska deklica, slap Peričnik, jezero Jasna, Martuljški slapovi, NC Planica, Ruska kapelica, Slovenski planinski muzej, Tromeja, Vršič, Zelenci in še bi lahko naštevali!

Vila Triglav (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
236185962 (1) Počitniška hiška v Sežani: sanjska kamnita hiška kot iz filma! 104955711 (1) Koča na samem: pravi mali podeželski raj za razvajanje sanjeobsoci Hotel Sanje ob Soči: hotel s prekrasnimi razgledi na slovensko visokogorje slap virje Slap Virje: najbolj fotogeničen slap v Sloveniji · · · ·