Vila Triglav: čudovita vila, ujeta med smaragdno jezero in alpske vrhove

Zadnjič posodobljeno: :

Vila Triglav, ki leži pod najlepšimi vrhovi Julijskih Alp in ponuja pogled na smaragdno jezero Jasna, je namenjena vsem, ki pričakujete in zahtevate več!

Miren družinski garni hotel Vila Triglav v Kranjski Gori ponuja osem sodobnih in udobnih sob različnih velikosti. Na voljo so štiri dvoposteljne sobe, dve suiti, družinska soba in apartma. Sobe z balkonom nudijo čudovit pogled na jezero Jasna in bližnje Julijske Alpe. Za boljše počutje in prijazno okolje ima vila tudi zimski vrt s pogledom na jezero Jasna, ki kar vabi k prijetno preživetim uricam, v spodnjih prostorih sta gostom na voljo finska savna in pa notranji pokriti bazen. Bazen omogoča pogled na okoliške vrhove, kar pričara že tako sproščujočemu namakanju v bazane prav poseben, romantičen pridih.

Vila Triglav (Foto: Booking.com)
Vila Triglav (Foto: Booking.com)
Vila Triglav (Foto: Booking.com)
Vila Triglav (Foto: Booking.com)

V hotelski kavarni vam postrežejo hladne in tople pijače, vi pa se sprostite ob pogledu na okoliške vrhove. Odrasli se lahko prepustite knjigam iz njihove knjižnice, otroci pa lahko ustvarjajo v otroškem kotičku. Kot garni hotel poskrbijo za dober začetek vašega dneva z izvrstnim zajtrkom in še boljšo kavo. Za ostale obroke dneva se lahko obrnete na osebje vile, ki vam bo z veseljem priporočilo restavracije glede na vaše želje. Vila Triglav je sicer kot naročena tudi za poroko, saj poskrbijo, da bo vaš najlepši dan zares drugačen, domač in pa seveda z najlepšim razgledom!

Vila Triglav (Foto: Booking.com)
Vila Triglav (Foto: Booking.com)

In ker boste na tako lepem koncu Slovenije, nikar ne spreglejte narave in okoliških znamenitosti, kot so Ajdovska deklica, slap Peričnik, jezero Jasna, Martuljški slapovi, NC Planica, Ruska kapelica, Slovenski planinski muzej, Tromeja, Vršič, Zelenci in še bi lahko naštevali!

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Grad Vinica: butični oddih, kjer se boste počutili kot kralji!