Je skrivnostna.
V zraku · buzz buzz

Lepota je beseda, ki je močnejša od kateregakoli pridevnika. Zaradi nje so ženske obupane ‒ ta beseda jih sili v to, da se držijo strogih diet, spreminjajo svoj videz in gredo pod nož. Vendar, ali ni tako, da lepota pomeni nekaj več kot le videz?

Zunanji videz je že od nekdaj pomemben – družba je tako oblikovala model ženske, ki naj bi veljala za lepo, vsi mu sledijo in ga skušajo poustvariti, redko pa razmišljajo o tem, da se lepota skriva v nekje drugje … v notranjosti srca in duše!

Ljudje, ki so na prvi pogled lepi, lahko hitro postanejo “antipatični”, ko spoznamo, kakšna je njihova osebnost. Osebe, za katere bi rekli, da so “antipatične”, pa lahko postanejo najlepše na svetu. Ta situacija, v kateri smo se znašli že skoraj vsi, dokazuje, da se lepota skriva v načinu, na katerega ženska hodi in govori ali v energiji, ki jo oddaja.

Takšnih žensk moški pogosto ne opazijo takoj, a ko jih zaznajo, jim te počasi zlezejo pod kožo. In takrat vsak moški spozna, zakaj takšne ženske vsi občudujejo:

Takšna je ženska, ki ima ‘tisto nekaj’ …

1. Strast jo bolj opredeljuje kot zunaji videz.
Ni lepše stvari kot strastna ženska, ki živi s polnimi pljuči in počne stvari s strastjo.

2. Pokaže svoj pravi obraz.
Ličenje je stvar izbora in v tem ni nič slabega, a ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, rada pokaže svoj obraz in svoje pomanjkljivosti.

3. Ne želi biti v središču pozornosti.
Ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, je samozavestna in skromna, zato tudi privlači druge ljudi, ne da bi resnično želela biti v središču pozornosti.

4. Zna se izražati.
Verjetno ni bolj grozne stvari kot oseba, ki ni elokventna in ne zna povedati tistega, kar misli. Dama, ki ima svoje mnenje, navdihuje marsikaterega moškega, kar dokazuje, da so možgani močan afrodiziak.

5. Je neodvisna.
Ženska, ki ne potrebuje moškega, da bi živela srečno življenje, je ženska, ki je samozavestna. Samozavest je ključ lepote!

6. Je skrivnostna.
Ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, ne govori veliko o svojem življenju. Ne govori le zato, da bi slišali njen glas. Rada je skrivnostna in polna presenečenj, ki so, ko jo spoznate, resnično lepa.

7. Je empatična.
Takšna ženska ne misli zgolj nase, temveč se pogosto žrtvuje zaradi drugih ljudi. Nikoli vam ne bo zlomila srca, temveč zacelila. To je prava lepota.

8. Čaka na nove izzive.
Lepa ženska ne pozna meja. Pripravljena je na nove ideje, saj je pogumna in ima odprt um, ki je navdušujoč.

9. Ima dušo.
Vsi vemo, kaj pomeni, ko ima nekdo notranjo lepoto. Obstajajo osebe, s katerimi se želimo nenehno družiti. S takšno žensko bi radi preživeli veliko časa.

10. Je karizmatična.
Karzimatičnost je nakaj, kar posedujete ali pač ne. Ženska, ki ima ‘tisto nekaj’, ima res ’tisto nekaj’ in tega ne moremo opredeliti.

Puščava Al Qudra Dronestagram: najboljše fotografije leta 2018, posnete z droni shutterstock_1243818421 Šolske počitnice 2019: kdaj so zimske, prvomajske in poletne počitnice? Moon selfie je hit na internetu in tudi ti ga moraš narediti. “Moon selfie”: ta sebek je trenutno največji hit in narediti ga moraš tudi ti shutterstock_376565866 21. januar 2019: čez 5 dni nas čaka konec sveta ·