Wald Suzuki Jimny Black Bison Edition
Utrip mesta · mobilno

Verjeli ali ne, mali terenec Suzuki Jimny je s prihodom nove generacije postal celo tako priljubljen, da ima tovarna že nekaj težav z naročili in izdelavo novih avtomobilov. Ne vemo zagotovo, ali prepriča s svojo simpatičnostjo, barvo ali čim drugim. Smo pa prepričani, da imajo pri Waldu takšno predelavo, ki bi si jo želel imeti marsikateri lastniki Suzuki Jimnya.

Suzuki Jimny je izredno priljubljen mali terenec z zanesljivim štirikolesnim pogonom in tako ni čudno, da so si ga predelovalci že privoščili. Všečen in simpatičen avtomobil je s pomočjo predelave Wald Suzuki Jimny Black Bison Edition pokazal še svojo drugo stran, tisto temno, v kateri ga nismo vajeni. Wald je japonski predelovalec avtomobilov, ki je že nekaj terencev ‘oblekel’ v temno barvno shemo in s tem še poudaril njihove terenske atribute.

Jimny Black Bison Edition je dobil luči LED v prednji odbijač, ki stilsko dopolnijo prednjo masko, pokrova žarometov in zračne odprtine na pokrovu motorja. ‘Podaljški’ blatnikov so povezani z odbijačem, da izpostavijo terenske pnevmatike in agresivna platišča. Spredaj na strehi imamo še dodaten par luči v LED tehnologiji, zadaj pa spojler, da je celoten paket še agresivnejši. Prikupen Jimny se je s pomočjo predelave hitro prelevil v svojo ‘zlobno’ različico, s katero boste dali vsem okoli vedeti, da mislite še kako resno, pri spopadu s terenom.

Galerija slik: Wald Suzuki Jimny Black Bison Edition

Wald Suzuki Jimny Black Bison EditionOdpri galerijo

Wally 48 Wallytender Wally 48 Wallytender: popolni ‘cruiser’ za čez vikend Bugatti Chiron Sport "110 ans Bugatti" Bugatti Chiron Sport “110 ans Bugatti”: Chiron v barvah Francije Mazda MX-5 30th Anniversary Edition Mazda MX-5 30th Anniversary Edition: Miatin 30. rojstni dan Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition: najmočnejši in najhitrejši Velar · · ·