fbpx

Ford Focus: Spoznajte Slovenski avto leta 2019

Izredna vozna dinamika, prepričljivo podvozje, najnaprednejši asistenčni sistemi v svojem razredu, dinamična in živahna oblika, presenetljiva prostornost, kakovostno udobje … Vse to so lastnosti, s katerimi so avtomobilski novinarji na izboru za Slovenski avto leta opisovali zmagovalca Forda Focusa.

Prvič v 27-letni zgodovini izbora smo bili priča tako suvereni zmagi, saj so Focusu do popolnega izkupička, 60 točk, zmanjkale le tri. V finalu se je pomeril s Kio Ceed, Škodo Karoq, Volkswagnom T-Roc in Volvom XC 40, čisto vsa sodelujoča uredništva pa so največ točk podelile prav Focusu.

Spoznajte Slovenski avto leta 2019 - Ford Focus.
Spoznajte Slovenski avto leta 2019 – Ford Focus.

Focus je novinarje sodelujočih medijev prepričal v vseh merilih za ocenjevanje: oblika avtomobila, vozne zmogljivosti in lastnosti, funkcionalnost, gospodarnost, varnost, cenovna umestitev in primernost za slovenski avtomobilski trg.

Boštjan Hribovšek, direktor marketinga pri slovenskem uvozniku Forda, podjetju Summit Motors Ljubljana, je po zmagi povedal, da so predvsem navdušeni, saj je to že tretji naziv Slovenski avto leta, ki ga je osvojil Ford Focus. “Naslov je predvsem velika obveznost, da kakovost in lastnosti avtomobila, ki so jih dobro ocenili bralci, poslušalci, gledalci in novinarji, prenesejo tudi v prodajne rezultate,” je dejal.

In kakšno težo ima naslov avta leta? “Je predvsem pokazatelj, da imamo izredno kakovosten izdelek in da poleg strokovnih medijev to prepoznajo tudi uporabniki,” je dodal.

Več informacij najdete na ford.si in FordMagazine.si.

Focus je novinarje sodelujočih medijev prepričal v vseh merilih za ocenjevanje.
Focus je novinarje sodelujočih medijev prepričal v vseh merilih za ocenjevanje.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
ford.si

Vsebino omogoča Summit Motors Ljubljana.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!