Yamaha XSR 700 Barbara Custom Motorcycles Distruptive
Utrip mesta · mobilno

Yamaha Yard Built je projekt, ki je zadnjih nekaj let zaslužen za ene izmed najbolj ekspresivnih izdelav edinstvenih motornih koles. Tema razpisa v letu 2020 je bila Nazaj za risarsko tablo, zmagovalec pa je podjetje, o katerem smo pri nas že pisali.

Projekti Yamaha Yard Built so do zdaj šli nazaj v prihodnost, se dotaknili “klasičnih ralleyev”, letos pa so se, kot smo že omenili, podali Nazaj za risalne deske. Marca so pri Yamahi pripravili razpis, na katerem bi si oblikovalci po svoje zamislili motorno kolo Yamaha XSR 700. Zmagovalno idejo motornega kolesa bodo tudi izdelali in ga predstavili na dogodku Wheels & Waves, ki se bo odvijal v francoskem Biarritzu. Komisija je izbirala med 30 prispelimi idejami. Zmagovalna ideja z imenom Distruptive (v prevodu “moteč”) je prišla od izdelovalca in predelovalca motornih koles Barbara Custom Motorcycles. Distruptive nadaljuje tradicijo, ki se je pri Barbara Custom Motorcycles poslužujejo že dlje. V svoji filozofiji poskušajo združiti futuristične elemente in elemente iz klasične ere motornih koles.


e-bulli-vwn-005-71a718 Novi Volkswagen e-BULLI: moderni klasik na elektriko RUF Rodeo Concept Coupe RUF Rodeo Concept Coupe: za tiste, ki so po duši kavboji apex-ap-0-concept Apex AP-0 Concept: električni superšportni zmaj silent-air-taxi-von-der-esat-gmbh-aus-aachen e.SAT Silent Air Taxi: neslišen leteči taksi · ·