Yamaha Yard Built: ko vizija postane resničnost

Yamaha XSR 700 Barbara Custom Motorcycles Distruptive
Zadnjič posodobljeno: :

Yamaha Yard Built je projekt, ki je zadnjih nekaj let zaslužen za ene izmed najbolj ekspresivnih izdelav edinstvenih motornih koles. Tema razpisa v letu 2020 je bila Nazaj za risarsko tablo, zmagovalec pa je podjetje, o katerem smo pri nas že pisali.

Projekti Yamaha Yard Built so do zdaj šli nazaj v prihodnost, se dotaknili “klasičnih ralleyev”, letos pa so se, kot smo že omenili, podali Nazaj za risalne deske. Marca so pri Yamahi pripravili razpis, na katerem bi si oblikovalci po svoje zamislili motorno kolo Yamaha XSR 700. Zmagovalno idejo motornega kolesa bodo tudi izdelali in ga predstavili na dogodku Wheels & Waves, ki se bo odvijal v francoskem Biarritzu. Komisija je izbirala med 30 prispelimi idejami. Zmagovalna ideja z imenom Distruptive (v prevodu “moteč”) je prišla od izdelovalca in predelovalca motornih koles Barbara Custom Motorcycles. Distruptive nadaljuje tradicijo, ki se je pri Barbara Custom Motorcycles poslužujejo že dlje. V svoji filozofiji poskušajo združiti futuristične elemente in elemente iz klasične ere motornih koles.

Yamaha Yard Built 2020
Yamaha Yard Built 2020
Yamaha Yard Built 2020
Yamaha Yard Built 2020

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Volkswagen Arteon Shooting Brake – lepotec v Volkswagnovih vrstah