f1cb9313d26a2ae93a85aed0c07695e5
V zraku · tehnologija

Glede na vse inovacije, ki smo jim priča v zadnjem času, lahko ugotovimo, da virtualna resničnost ne pozna meja. Z novim izdelkom ameriških strokovnjakov boste do potankosti proučili svojo mačko.

Tehnološko podjetje Leap Motion iz San Francisca je predstavilo najnovejšo posodobitev svoje tehnologije, ki sledi gibanju roke. Uporabniki bodo s pomočjo svojih rok kmalu odkrivali notranjost mačjega telesa.

Četrta generacija programske opreme Orion bo vsakomur, ki ima sistem Oculus ali Vive, omogočila učinkovitejše upravljanje virtualnega sveta. Kot je zapisano na spletni strani podjetja, se novi Orion v primerjavi s svojimi predhodniki ponaša z ‘boljšo spretnostjo prstov’, ‘gladkejšim sledenjem rokam in prstom’ ter ‘hitrejšo in bolj usklajeno inicializacijo rok’.

Interaktivni program uporabniku dovoljuje, da razišče anatomijo svoje mačke. Tako lahko ob tem, ko se z roko pomika po mačkinem telesu, pod drobnogled vzame kožo, mišice, organe, žilni sistem in okostje.

Dodati je treba še, da bo z novo pridobitvijo mogoče tudi virtualno slikanje in igranje z delčki.

https_%2F%2Fblogs-images.forbes.com%2Famitchowdhry%2Ffiles%2F2018%2F06%2FiOS-12 Te nove kul funkcije prihajajo na tvoj iPhone in iPad shutterstock_665858467 To sta novi funkciji na Instagramu, s katerima se boste znebili nezaželenih objav Microsoft Surface Hub 2 Microsoft Surface Hub 2: kako je videti delovni prostor prihodnosti? SSENSE Exclusive Black Arca Edition Tormenta Cage Headphone Head Piece Pregrešno drage slušalke, ki so hkrati tudi spolni pripomoček · · · ·