Z Orionom se lahko naučite anatomije mačjega telesa

Glede na vse inovacije, ki smo jim priča v zadnjem času, lahko ugotovimo, da virtualna resničnost ne pozna meja. Z novim izdelkom ameriških strokovnjakov boste do potankosti proučili svojo mačko.

Tehnološko podjetje Leap Motion iz San Francisca je predstavilo najnovejšo posodobitev svoje tehnologije, ki sledi gibanju roke. Uporabniki bodo s pomočjo svojih rok kmalu odkrivali notranjost mačjega telesa.

Četrta generacija programske opreme Orion bo vsakomur, ki ima sistem Oculus ali Vive, omogočila učinkovitejše upravljanje virtualnega sveta. Kot je zapisano na spletni strani podjetja, se novi Orion v primerjavi s svojimi predhodniki ponaša z ‘boljšo spretnostjo prstov’, ‘gladkejšim sledenjem rokam in prstom’ ter ‘hitrejšo in bolj usklajeno inicializacijo rok’.

Interaktivni program uporabniku dovoljuje, da razišče anatomijo svoje mačke. Tako lahko ob tem, ko se z roko pomika po mačkinem telesu, pod drobnogled vzame kožo, mišice, organe, žilni sistem in okostje.

Dodati je treba še, da bo z novo pridobitvijo mogoče tudi virtualno slikanje in igranje z delčki.

Dodatne Informacije

Več informacij:
leapmotion.com
blog.leapmotion.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lumi glasbena tipkovnica: na enostaven način do osnovnega glasbenega znanja