preveliki čevlji s peto
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ste že opazile, da se zvezdnice na rdeči preprogi velikokrat pojavljajo s čevlji z visoko peto, ki so vsaj za eno številko preveliki? Zakaj? Je to nov modni trend ali se za tem skriva še kaj več? V nadaljevanju si preberite, zakaj bi morale nositi prevelike čevlje z visoko peto.

Veliko holivudskih zvezdnic se namerno odloči za prevelike ali preširoke čevlje s peto. Poznajo namreč preprosto skrivnost: s tem bodo preprečile, da jim noge otečejo ali pa jih čevlji ožulijo. Konec koncev te zvezdnice nosijo čevlje z visokimi petami še dolgo v noč in več kot očitno je, da jim bodo utrujene noge zatekle.

Da bi se izognile bolečim stopalom, nelagodju in kroničnim težavam s stopali pozneje v življenju, se odločajo za čevlje z visoko peto, ki so vsaj za eno številko preveliki. Prav tako preveliki čevlji ali sandali ne drgnejo ob kožo in ne stiskajo stopal, saj ne pritiskajo na najbolj ranljiva območja stopal.
Da preveliki čevlji ne bi zdrseli z nog, si znotraj čevljev namestijo silikonske blazinice. Ta preprosti trik zagotavlja, da se čevelj lepo prilega in ostane na nogi, hkrati pa ne omejuje krvnega obtoka ter preprečuje zatekanje nog.

PREBERITE ŠE: 12 ženskih pričesk za vse starosti

Dvostranski lepilni trak je prav tako še eno skrivnostno orodje, ki ga uporabljajo zvezdnice. Ta prav tako pomaga, da preveliki čevlji ostanejo na nogah.
Večina zvezdnic nosi prevelike čevlje s peto v kombinaciji z maksi obleko, saj tako vsaj deloma skrijejo čevelj. A danes je ta trik skorajda postal že trend, zato se veliko holivudskih zvezdnic na to požvižga in se ne trudi prekriti svoje male skrivnosti.

pričeske za vse starosti 12 ženskih pričesk za vse starosti laceup shoes accessories Nagradna igra: podarjamo 3 x satenaste vezalke Laceup Shoes Accessories BeFunky Collage Noro simpatične modne kombinacije, ki jih boš to pomlad želela nositi ženske frizure 2017 Ženske frizure 2017: 8 top barv za letošnjo pomlad · · · · ·