Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba?
V zraku · buzz buzz

Francozinje po vsem svetu slovijo po svoji zapeljivosti in seksualnosti. So ponosne, čutne in samozavestne. Zavedajo se svoje privlačnost, vendar si ne pustijo postati nečimrne. Vse to so seveda stereotipi, vendar za velik delež Francozinj držijo kot pribiti. Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba? Odgovor na to skrivnost si lahko preberete v tem članku.

Tu si lahko preberete 6 razlogov, zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba.

Rade se spogledujejo

V nekaterih kulturnih okoljih je spogledovanje včasih negativno označeno, a ne v Franciji. Tam je spogledovanje del vsakdanjega življenja in ima pomembno mesto pri uravnavanju medosebnih odnosov. Francozinje se rade spogledujejo tudi, če so že v resni zvezi. Po navadi gre seveda za nedolžno igro, s katero se vsi strinjajo.

Obkrožijo se z lepimi stvarmi

Mnogo žensk ima v omari čudovito spodnje perilo za posebne priložnosti ali pa kratko črno obleko, ki jo hranijo za ’tisti pravi trenutek’. Francozinje pa se razlikujejo v tem, da teh lepih stvari ne hranijo v omari, temveč jih uporabijo na vsakodnevni ravni.

Svoje potrebe postavijo na prvo mesto

Del čara Francozinje ustvarijo s tem, da si ustvarijo takšno življenje, odnose in kariero, da se počutijo zadovoljne. To jim izboljšuje samopodobo in privlači druge. Vedo, da morajo na prvem mestu biti zveste same sebi in svojim sanjam. Kompromisi niso vedno njihova izbira.

Uživajo v trenutku

Bistvo francoskega načina življenja je zagotovo biti sposoben uživati v vsakem trenutku. Francozinje vedo, kako uživati v drobnih trenutkih – tem se popolnoma prepustijo.

Znajo biti originalne

Francozinje niso tako privlačne zaradi tega, ker bi se rodile tako zelo lepe, temveč predvsem zato, ker znajo biti zveste same sebi. Oblačijo, ličijo in strižejo se tako, kot jim ugaja, in ne slepo upoštevajo modnih smernic. Tudi to pozitivno vpliva na njihovo samopodobo.

PREBERITE ŠE: Če tvoja simpatija ne razume namigov, poskusi s temi petimi preverjenimi taktikami

Znajo upravljati s stresnimi dogodki

Francozinje znajo dobro upravljati s stresnimi dogodki, negativnih čustev pa ne ignorirajo, temveč se z njimi spopadejo. Za spopadanje s stresom berejo knjige, pišejo dnevnik, gredo na sprehod ali pa se zaupajo svoji prijateljici. Takšna zrelost jih naredi še dodatno privlačne.

Ta punčka je stara samo 6 mesecev, in to so njeni lasje. Ta punčka je stara samo 6 mesecev in to so njeni lasje Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas. Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom. Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile. Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile · · · · · ·