Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba?

Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba?

Francozinje po vsem svetu slovijo po svoji zapeljivosti in seksualnosti. So ponosne, čutne in samozavestne. Zavedajo se svoje privlačnost, vendar si ne pustijo postati nečimrne. Vse to so seveda stereotipi, vendar za velik delež Francozinj držijo kot pribiti. Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba? Odgovor na to skrivnost si lahko preberete v tem članku.

Tu si lahko preberete 6 razlogov, zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba.

Rade se spogledujejo

V nekaterih kulturnih okoljih je spogledovanje včasih negativno označeno, a ne v Franciji. Tam je spogledovanje del vsakdanjega življenja in ima pomembno mesto pri uravnavanju medosebnih odnosov. Francozinje se rade spogledujejo tudi, če so že v resni zvezi. Po navadi gre seveda za nedolžno igro, s katero se vsi strinjajo.

Spogledovanje je pri Francozinjah nekaj vsakdanjega
Spogledovanje je pri Francozinjah nekaj vsakdanjega

Obkrožijo se z lepimi stvarmi

Mnogo žensk ima v omari čudovito spodnje perilo za posebne priložnosti ali pa kratko črno obleko, ki jo hranijo za ’tisti pravi trenutek’. Francozinje pa se razlikujejo v tem, da teh lepih stvari ne hranijo v omari, temveč jih uporabijo na vsakodnevni ravni.

Svoje potrebe postavijo na prvo mesto

Del čara Francozinje ustvarijo s tem, da si ustvarijo takšno življenje, odnose in kariero, da se počutijo zadovoljne. To jim izboljšuje samopodobo in privlači druge. Vedo, da morajo na prvem mestu biti zveste same sebi in svojim sanjam. Kompromisi niso vedno njihova izbira.

Francozinje znajo poskrbeti same zase in to moške privlači
Francozinje znajo poskrbeti same zase in to moške privlači

Uživajo v trenutku

Bistvo francoskega načina življenja je zagotovo biti sposoben uživati v vsakem trenutku. Francozinje vedo, kako uživati v drobnih trenutkih – tem se popolnoma prepustijo.

Znajo biti originalne

Francozinje niso tako privlačne zaradi tega, ker bi se rodile tako zelo lepe, temveč predvsem zato, ker znajo biti zveste same sebi. Oblačijo, ličijo in strižejo se tako, kot jim ugaja, in ne slepo upoštevajo modnih smernic. Tudi to pozitivno vpliva na njihovo samopodobo.

PREBERITE ŠE: Če tvoja simpatija ne razume namigov, poskusi s temi petimi preverjenimi taktikami

Francozinje do svojega videza pristopajo z novimi idejami
Francozinje do svojega videza pristopajo z novimi idejami

Znajo upravljati s stresnimi dogodki

Francozinje znajo dobro upravljati s stresnimi dogodki, negativnih čustev pa ne ignorirajo, temveč se z njimi spopadejo. Za spopadanje s stresom berejo knjige, pišejo dnevnik, gredo na sprehod ali pa se zaupajo svoji prijateljici. Takšna zrelost jih naredi še dodatno privlačne.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!