neonske barve
Utrip mesta · moda · ženska moda

V poplavi modnih trendov, ki se, če se malce pošalimo, menjajo hitreje, kot mi menjamo spodnjice, se letos za jesen in zimo 2018 pojavljajo tudi neonske barve. Po mnenju modnih poznavalcev pa naj bi bil to celo eden izmed ključnih trendov te jeseni, ki bo s športnih oprav tokrat prešel na ulice. Če torej obožujete močne, živahne neonske barve, potem je ta modna jesen kot nalašč za vas.

Večina modnih trendov za jesen in zimo 2018 je že dobila svojo podobo in menili smo, da nas letos ni več moč presenetiti. Nikakor pa nismo pričakovali, da bodo letos v modi fluorescentni odtenki, ki smo jih lahko videli na modnih pistah Prade, Balmaina, Toma Forda in drugih. V neonskih barvah tako to jesen ne bodo več samo športni kosi, ampak tudi elegantne hlače, romantične midi obleke in sandali s paščki. Čeprav bi takšne kose prej pričakovali v poletni omari, so ti kosi iz jesenske zbirke šli skozi bleščečo preobrazbo.

Ženska moda 2018: Neonske barve so eden izmed ključnih trendov te jeseni

Christian LouboutinOdpri galerijo

nagubani škornji Ženski čevlji 2018: 10 najlepših nagubanih škorjev za jesen in zimo Trend za jesenske nohte 2018 je veliko drznejši, kot bi pričakovali. Trend za jesenske nohte 2018 je veliko drznejši, kot bi pričakovali kavbojke jesen 2018 Ženska moda 2018: kakšne kavbojke bomo nosile to jesen? ženska moda 2018 jesen zima Ženska moda 2018: največji trendi za jesen/zimo 2018 · · · ·