Restavracija Putr: domača toplina z novodobnim pridihom

Restavracija Putr
Zadnjič posodobljeno: :

Med idejami novodobne kuhinje in surovega urbanizma, s pridihom domače topline in klasičnih receptov, je v Trzinu dobro leto nazaj zaživela restavracija Putr.

Osnovne Informacije
Naslov

Restavracija Putr
Mengeška cesta 67
Trzin

Urnik

Od ponedeljka do četrtka od 07.00 do 22.00, v petek od 07.00 do 23.00, v soboto od 08.00 do 23.00, v nedeljo zaprto.

Kontakt

031 634 337

Na teh idejah so v restavraciji Putr zasnovali ambient, kjer se kovina skladno spaja z lesom in tropskimi detajli. Ponudba je sestavljen iz klasičnih jedi, ki so pripravljene na moderen način s sestavinami iz celega sveta. Poleg a la carte menija ponujajo tudi vsakodnevne malice in kosila, ki imajo prav tako pridih novodobne kuhinje.

Restavracija Putr je mešanica novodobne kuhinje in surovega urbanizma.
Restavracija Putr je mešanica novodobne kuhinje in surovega urbanizma.

Goste razvajajo z odlično jutranjo kavico, sladkimi rogljički in slastnimi torticami izpod rok tekmovalke resničnostnega šova Master Chef Jelene Vadnjal. Njihova pestra ponudba slovenskih vin ne bo pustila nikogar ravnodušnega, z veseljem pa vam zmešajo vrhunski gin tonic, aperol spritz ali katero drugo pijačo. Zraven vam med drugim ponudijo odlično račjo pašteto ali namaz dimljene postrvi ter vam prebudijo brbončice in ljubezen do hrane.

Uživajte v odlični hrani.
Uživajte v odlični hrani.

V tem hitrem, stresnem tempu življenja je Restavracija Putr nedvomno oaza prijetnega počutja in odlične kulinarike. Obiščite jih in se prepričajte, da je “s putrom je vse boljše”.

Galerija – Restavracija Putr

Dodatne Informacije

Več informacij:
putr.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše mikrovalovne pečice 2021