ženske frizure 2017 shine line hair
Utrip mesta · moda · ženska moda

Trendov v svetu ženskih pričesk očitno nikoli ne zmanjka. Tukaj je namreč nov trend in videti je, da gre za nov in izboljšan trend mavričnih las. Pozdravite “shine line hair” oziroma sijoče linije las.

Hashtag #shineline ni tako nov, prvič se je pojavil že leta 2014 in zdaj se je vrnil. Ideja te pričeske je, da namesto mešanja barv in ustvarjanja ombre mavričnega učnika, se lasje barvajo in belijo vodoravno ali navpično, in s tem se ustvarijo sijoče linije.

PREBERITE ŠE: 19 DEKLET, KI NAVDIHUJEJO S SVOJIMI DOLGIMI LASMI

Frizerka Aura Friedman je za Allure povedala, da je želela ustvariti učinek, kot da bi se laserski žarki tepli na določenem delu las. In končni rezultat je nedvomno takšen. Čarobne pričeske so namenjene pogumnim puncam, ki jih ni strah eksperimentiranja, v galeriji spodaj pa vas čaka nekaj navdiha.

Galerija – ženske frizure 2017: shine line hair – viralni trend barvanja las

Ženske frizure 2017: "shine line hair"– viralni trend barvanja lasOdpri galerijo
ženski čevlji 2017 zara Ženski čevlji 2017: najlepši čevlji iz Zare, ki bodo zmanjkali 1, 2, 3 najboljši parfumi za poletje 2017 Top 8: najboljši ženski parfumi za poletje 2017 dolgi lasje 19 deklet, ki navdihujejo s svojimi dolgimi lasmi najlepše ženske kopalke 2017 Najlepše ženske kopalke 2017 · · · · · · · · ·