fbpx

Trusted Housesitters: bivajte v dvorcu ali sanjski vili brezplačno

Predstavljajte si, da imate na potovanju možnost bivanja v najbolj neverjetnih hišah in stanovanjih – od francoskih kmetij do vil ob plaži v Avstraliji. Podjetje Trusted Housesitters vam omogoča prav to – in to za le okoli 100 evrov letno. Če ste torej pripravljeni paziti na hišnega ljubljenčka, je namestitev na potovanju tako rekoč zastonj.

Koncept, ki so ga razvili pri Trusted Housesitters, je preprost: povezuje ljudi, ki radi potujejo, a se vedno počutijo nekoliko krive, ker morajo zapustiti hišne ljubljenčke. Tukaj priskočijo na pomoč zaupanja vredni in preverjeni ljudje, ki bi v zameno za brezplačno namestitev pazili na hišo in hišne ljubljenčke.

PREBERITE ŠE: DOBRODOŠLI NA MARSU – TURISTIČNA DESTINACIJA, KI JO MORATE OBISKATI

Bi brezplačno bivali v tej hiši?
Bi brezplačno bivali v tej hiši?

Da si boste lahko zagotovili nočitev v res osupljivih hišah, si boste morali zgraditi dober ugled. To je precej preprosto, če ste pripravljeni paziti na ljubljenčke v svojem mestu v zameno za pozitivne ocene in komentarje. Vaša možnost za bivanje v sanjskem dvorcu je še višja, če vam nekdo spiše priporočilo in vas v njem karakterno oceni ter če dovolite, da preverijo vaše identifikacijske dokumente.
Ste pripravljeni na trinadstropni dvorec, o katerem ste vedno sanjali, medtem ko uživate v družbi očarljivih štirinožnih prijateljev?

Galerija – Trusted Housesitters: bivajte v dvorcu ali sanjski vili brezplačno

Dodatne Informacije

Več informacij:
trustedhousesitters.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!