BeFunky-collage (1)
Utrip mesta · moda · ženska moda

Zvezde, lepotni guruji in lasni stilisti napovedujejo, da bo prihajajoča pomlad divja, saj bodo ženske frizure 2019 zelo raznovrstne. Nekateri trendi iz letošnjega leta se bodo obdržali, drugi izginili. V modo pa se bo vrnilo kar nekaj pričesk iz prejšnjega stoletja. Pomlad bo v vintage duhu s pridihom modernega.

Za mnoge ženske je pomlad čas, ko s svojimi lasmi naredijo spremembo. Če tudi vi misliti storiti enako, si potem morate ogledati, katere ženske frizure bodo zažigale 2019.

DOLG RAZRPŠEN FRUFRU

Anthony Nader, lastnik salona RAW Anthony Nader, pravi, da bo dolg razpršen frufru spremenil vaše življenje, saj lahko še zmeraj imate daljše lase in nekaj krajših pramenov, ki oblikujejo obraz. Takšno pričesko je tudi preprosto oblikovati.

RAZMRŠEN BOB

Dua Lipa z razmršenim bobom prikazuje, kako lahko nosite to frizuro in niste videti kot babica, pravi Nader. Ohranite teksturo las razmršeno.

ŠTRLEČI VRŠIČKI

Nader pravi, da Kate Hudson na najboljši način prikazuje, kako kljub kratkim lasem ohraniti čutno seksualno privlačnost. Takšno pričesko lahko nosite na različne načine – en dan je lahko razmršena, drugič zalizana.

FRUFRU IZ 60. LET PREJŠNJEGA STOLETJA

Alex Fuchs, direktor za izobraževanje v La Biosthetique Australia in direktor Fuchs Salon, pravi, da je najboljša sprememba, ki jo lahko naredite naslednje leto, frufru v slogu Brigitte Bardot. Zavesast frufru se ponovno vrača, z njim boste zapeljive, pa še hitro ga lahko pospravite ‘nazaj’.

DIVJI KODRI

Brad Ngata, lastnica in direktorica Brad Ngata Hair Direction, pravi, da se naslednje leto vračajo divji kodri. Če jih imate, jih ponosno nosite.

VISOK ČOP

Fuchs pravi, da se visok čop vrača v modo, vendar tokrat z debelimi okrasnimi elastikami (scrunchie). Ker so elastike iz 90. zdaj ponovno v modi, se trend visokega čopa tudi vrača.

FIGA

Figa je trend, ki se je že nekaj let obdržal. Fuchs pravi, da bo veliki poletni trend ponovno figa, saj gre za pričesko, ki je primerna za večino oblik obrazov. Vsakdo jo lahko tudi sam naredi doma.

OBROČ ZA LASE IZ RUTE

Paloma Garcia, lastnica salona in stilistka v salonu PALOMA, pravi, da obroč za lase postaja vedno bolj priljubljen, saj je preprost, udoben in zapeljiv. Ni pravila, kako urediti lase, in tudi ni pomembno, kakšno pričesko imate, saj si lahko ruto vedno namestite.

DOLGI LASJE

Joey Scandizzo, direktor ELEVEN Australia, pravi, da boste s takšnimi lasmi zažigali, če bodo dobro postriženi. Na dnu mora biti ravna linija. Pomembno pa je tudi, da lase vzdržujete, da so zdravi in imajo lesk.


10 manikir, s katerimi boste zablestele 10 manikir, s katerimi boste zablestele 43592790_1850366908349938_5792762932410193591_n Ženska moda 2018: 6 najbolj trendovskih ženskih torbic za jesen in zimo zenske frizure 2018 barve las za jesen in zimo Ženske frizure 2018: 5 najbolj trendovskih barv za lase za letošjo jesen in zimo 27574591_1756669974389092_7516797447855669248_n Ženska moda 2018: kako si letos obleči puli? · · ·