Koncert: progresivni rockerji Muse maja 2019 v Gradcu

Zadnjič posodobljeno: :

Angleška progresivna zasedba Muse velja za enega najboljših bendov v živo, o njihovem uspehu pa pričajo tudi številne glasbene nagrade, med drugim dva grammyja. Rockerje lahko naslednje leto s turnejo The Simulation Theory World Tour pričakujemo v Gradcu, kjer se bodo ustavili 29. maja 2019.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Stadhalle, Gradec, Avstrija

Organizator

Muse

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Prodaja vstopnic se začne 16. novembra.

Bombastična rock skupina Muse, ki jo sestavljajo Matt Bellamy, Dominic Howard in Chris Wolstenholme, bo 9. novembra izdala osmi studijski album Simulation Theory. Njihova zadnji album Drones, ki je izšel junija 2015, je na prvo mesto glasbenih lestvic skočil kar v 21 državah po svetu, prejeli pa so tudi grammyja za najboljši rock album.

Izjemno talentirana skupina je sicer svetovno slavo dosegla s tretjim studijskim albumom Absolution (2003), na katerem je tudi hit Time Is Running Out. Temu je sledil Black Holes and Revalations (2006), ki je zasedel prvo mesto na lestvicah v Združenem kraljestvu, v večini Evrope in v Avstraliji. Prav tako je bil uspešen v ZDA, kjer je dosegel deveto mesto na lestvici Billboardovih 200 najboljših albumov. Sledili so albumi The Resistance (2009), The 2nd Law (2012) in Drones (2015). Na turneji slednjega albuma je skupina, ki je znana po energičnih in ekstravagantnih nastopih v živo, v svoj šov vključila tudi drone.

Prihajajoča svetovna turneja bo vsebovala tudi poseben paket Enhanced Experience Package, ki bo omogočal dostop do ekskluzivnih igric v navidezni resničnosti, ki so jih navdihnile skladbe z novega albuma rockerjev. Ugodnosti posebne izkušnje so tudi prvorazredna vstopnica za koncert, posebni poster, interaktivna izkušnja fotografiranja z rekviziti iz zadnjih spotov benda in še in še.

Dodatne Informacije

Več informacij:
simulationtheory.muse.mu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Velika noč v Nemčiji: nenavadni in edinstveni velikonočni običaji