cover-orgazm
V zraku · buzz buzz

Vsi vemo, kako približno zgleda moški in kako ženski orgazem, a ko je treba zadevo dejansko preliti na papir, stvari postanejo še precej bolj zanimive in metaforične kot sicer. Prav to so morala storiti tri dekleta in trije moški, ki so bili pred nalogo ”narisati” orgazem nasprotnega spola. Smeh!

Ženske moški orgazem primerjajo z izletom z otrokom v Disneyland, kjer v vrsti več ur čakata na atrakcijo, ki potem mine v dveh sekundah. Auč! Če so tako pikri tudi končni umetniški izdelki, ki so jih dekleta poimenovala ”Rainbow Evolution”, ”Confusion” in ”Mt. Vesuvius”, pa preverite v spodnjem posnetku:

PREBERITE ŠE: Sociološki eksperiment: Dekle vpraša 100 moških ali bi spali z njo

Če so bile ženske dokaj ”neprizanesljive” do moškega orgazma, zdaj preverimo, kaj so o orgazmu nežnejšega spola dejali moški oziroma kako so ga prelili v umetnost. Za moške je ženski orgazem kot ”road trip”, medtem ko je moški kot izlet v motel. Kako so ga spacali na papir, pa si poglejte v nadaljevanju. Aja, njihove umetnine se glasijo ”The Heroine’s Journey”, ”Retail Therapy” in ”2001: A Space Odyssey”.

Narava je najlepša ponoči Surrealistične nočne fotografije, ki osupnejo vsakega Antarktika v vsej svoji lepoti. Dih jemajoči zračni posnetki Antarktike ujeti z dronom in GoPro kamero Prosti pad z dvigalom lahko preživimo Preverite, kako preživeti prosti pad z dvigalom PicMonkey Collage 15 prelepih tatujev za vsakega popotnika