Ženske jih obožujejo: 10 načinov, kako nositi lasnice (špangice)
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pred leti smo jih vse deklice nosile, a zdaj krasijo lase tudi velikih punc. Še nimaš ideje, kako nositi lasnice (špangice)?

Deklice smo oboževale lasnice predvsem zato, ker so obvarovale naš obraz pred nadležnimi lasmi. Danes, ko smo že velike punce, imajo takšne špangice predvsem modno vlogo – z njimi namreč lahko svojo modno kombinacijo popelješ na višjo raven. In vsaka ženska ima rada preproste dodatke, ki naredijo VELIK UČINEK.

Lasnice (špangice) so se začele vračati v modo že v letu 2018, a takrat še niso bila vsa “insta” dekleta prepričana, ali je tovrstni trend v njihovi domeni. Leto 2019 piše drugačne zgodbe – lasnice (špangice) so vsepovsod!

In če so bile lani priljubljene tanke, zlate ali srebrne, lasnice, so letos hit velike špange, okrašene z biseri, napisi, kristalčki, barvami, školjkami

10 načinov, kako nositi lasnice (špangice):

View this post on Instagram

Details ✨ wearing @justinemarjan x @mykitsch clips

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) on

hm porocne obleke H&M s kolekcijo poročnih oblek od 60 evrov dalje … in te so čudovite! kopalke 2019 Ženske kopalke 2019: neon kopalke, ki so dokaz, da je svetlejše preprosto boljše SD_02_T52_6669P_B4_X_EC_2i Ponesrečene bikinke s “krvavim madežem” za tiste dni v mesecu sandali 2019 Ženski čevlji 2019: najlepši sandali za letošnje poletje ·