dodatki za lase
Utrip mesta · moda · ženska moda

Za preprosto in elegantno pričesko v nasprotju s splošnim prepričanjem ne potrebujete veliko. Danes so pred vami predlogi za pričeske z modnimi dodatki za lase, ki bodo vaš videz takoj ponesle na višjo raven. Kako torej nositi lasne dodatke na res kul način?

Želite preprosto pričesko, ki jo boste lahko nosile tako podnevi in zvečer? Če vam bo uspelo poiskati čim bolj zanimive lasne dodatke, potem ste lahko brez skrbi …in to ne glede na to, ali so vaši lasje ravni, valoviti ali popolnoma skodrani. Če morda ne najdete lepih kovinski sponk za lase, vam lahko pri oblikovanju pričeske pomagajo kar navadne lasnice, le uporabiti jih morate na primeren način. Razporedite jih lahko namreč na različne načine (in v različne oblike). Nekaj predlogov za res kul pričeske najdete v naši galeriji, s katero vam želimo dokazati, da lasnih dodatkov ne gre zanemariti.

Galerija – Kako nositi lasne dodatke na najbolj kul način?

Lasni dodatki na najbolj kul načinOdpri galerijo
kraljeve poročne obleke 20 najboljših kraljevskih poročnih oblek vseh časov tejajeglichdesign belt bags Tejajeglichdesign Belt Bags: modni trend, ki se širi kot požar jernej-graj-620022-unsplash Najboljše enodelne kopalke glede na tvojo postavo beach waves Kako narediti “beach waves” ali neurejene valovite lase s plaže doma? · · · · · · ·