fbpx

Kako nositi lasne dodatke na najbolj kul način?

Za preprosto in elegantno pričesko v nasprotju s splošnim prepričanjem ne potrebujete veliko. Danes so pred vami predlogi za pričeske z modnimi dodatki za lase, ki bodo vaš videz takoj ponesle na višjo raven. Kako torej nositi lasne dodatke na res kul način?

Želite preprosto pričesko, ki jo boste lahko nosile tako podnevi in zvečer? Če vam bo uspelo poiskati čim bolj zanimive lasne dodatke, potem ste lahko brez skrbi …in to ne glede na to, ali so vaši lasje ravni, valoviti ali popolnoma skodrani. Če morda ne najdete lepih kovinski sponk za lase, vam lahko pri oblikovanju pričeske pomagajo kar navadne lasnice, le uporabiti jih morate na primeren način. Razporedite jih lahko namreč na različne načine (in v različne oblike). Nekaj predlogov za res kul pričeske najdete v naši galeriji, s katero vam želimo dokazati, da lasnih dodatkov ne gre zanemariti.

Galerija – Kako nositi lasne dodatke na najbolj kul način?

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.