zenske kopalke 2019
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kakšne bodo top ženske kopalke 2019 in kakšni so trendi? Ker se že gotovo veselite morja in sonca, si v nadaljevanju preberite, kakšni so največji trendi za ženske kopalke 2019.

Na vrata trka poletje in če sodimo po lanskem letu, bo to tukaj najkasneje maja. Zato je čas, da pogledate, kakšni so trendi za ženske kopalke 2019.

Rumene kopalke

Rumena barva prevladuje med splošnimi modnimi trendi za pomlad in poletje 2019, zakaj torej ne bi tudi pri kopalkah? Te lahko lepo pristajajo prav vsaki barvi polti, le pravi odtenek morate izbrati. Svetujemo vam, da se odločite za medene tone rumene barve.

Rumene kopalke H&M Odpri galerijo

Kopalke z vezeninami

Vezenine bodo letos vašim kopalkam dale piko na i: igrivost, eksplozijo barve in zabaven element. Dovoljeno je vse!

Kopalke z vezenino TopshopOdpri galerijo

Kopalke iz trajnostnih materialov in narejene z mislijo na okolje

Na trgu je vse več znamk, ki imajo na voljo kopalke, ki so 100% iz trajnostnih materialov, so etično proizvedena in nastajajo z mislijo na okolje. Skrajni čas, da so tudi tovrstne kopalke postale trend.

Okolju prijazne kopalke allSistersOdpri galerijo

Kopalke v kovinskih odtenkih

Kopalke v kovinskem odtenku predstavljajo luksuz in seksapil ter proslavljajo vroče dni na pesku in soncu. Obvezen kos!

Kopalke v kovinskih odtenkih TopshopOdpri galerijo

Kopalke z vozli

Vozli dodajo igrivost tudi najbolj dolgočasnim kopalkam, silhueti pa funkcionalnost. Če namreč vozli nahajajo na ramenih ali pa na bokih, si lahko kopalke prilagodite po želji, saj je vsako telo drugačno.

Kopalke z vozli PrettyLittleThingOdpri galerijo

Kopalke z leopardjim vzorcem

Da je živalski potisk tudi letos modni trend, gotovo že veste. In nič kaj drugače ni pri kopalkah. Te letos krasi leopardji vzorec. Ste dovolj drzne?

Kopalke z leopardjim vzorcem H&MOdpri galerijo

Retro kopalke

Retro navdih v modi ni ravno novost. Letos so tako še posebej moderne kolake, ki so narejene v retro stilih in imajo retro potiske – karkoli boste izbrale, ne boste zgrešile. Retro je tako zelo “in”.

Retro kopalke Banana MoonOdpri galerijo

Najboljši ženski dežni plašči 2019: od klasike do futurizma Najboljši ženski dežni plašči 2019: od klasike do futurizma fashion Ženski parfumi 2019: 5 top vonjev za letošnje leto zenske frizure 2019 Ženske frizure 2019: top trendi za barvanje las to pomlad porocne obleke 2019 Ženske poročne obleke 2019: najlepše obleke za tvojo sanjsko poroko · · ·