zenska moda 2019 1
Utrip mesta · moda · ženska moda

To sezono boste ulico osvajale v novih treh »it« odtenkih, ki že prevladujejo na policah modnih blagovnih znamk. Kakšna je ženska moda 2019 za to pomlad?

Kakšna je ženska moda 2019 za letošnjo pomlad? Predstavljamo vam 3 trende, ki jih boste videle povsod.

Nevtralni zemeljski toni

Če imate raje nevpadljive barvne odtenke, naravne materiale in imate k oblačenju elegantnejši pristop, potem si boste to pomlad oddahnile. Nevtralni zemeljski toni so velik trend, ki ga najdete v ponudbi tako dizajnerskih kot hight street znamk. Prava izbira za prefinjene dame z očiščenim stilom.

Krilo H&MOdpri galerijo

Rumena v vseh odtenkih

Prejšnja pomlad je bila rdeča, tokrat stavimo na rumeno. Ne glede na to, za katero nianso se boste odločile, nikoli ne boste zgrešile. Rumena se sicer odlično poda k džinskam in vedno znova deluje sveže, a nevsiljivo.

Suknjič House of HollandOdpri galerijo

Neonski odtenki

Neonski kosi, ki smo jih na modnih policah lahko zasledile že lani jeseni, ostajajo eden od »it« trendov tudi to pomlad. Blagovne znamke s high street modo so takoj »skočile« na trend in predstavile mini kolekcije z neonskimi detajli. Trend je morda res nekoliko kričeč, a s pravo kombinacijo (bela, črna) boste še vedno videti prefinjeno in hkrati zelo modno.

Škornji ZaraOdpri galerijo

shutterstock_521481676 5 čevljev, ki bi jih morala imeti vsaka ženska ee9622755bf8b27a07cc5521b3440147 (1) V prodaji je bodi s tangicami spredaj, ki je šokiral ženske. “Se šalite?” STILSKI TRIKI Najboljši stilski triki za prekrivanje odvečnih kilogramov Najslavnejši hollywoodski zvezdniki v svojih maturantskih oblekah. Najslavnejši hollywoodski zvezdniki v svojih maturantskih oblekah · · ·