fbpx

Ženska moda 2019: 3 modni trendi, ki bodo vladali to pomlad

To sezono boste ulico osvajale v novih treh »it« odtenkih, ki že prevladujejo na policah modnih blagovnih znamk. Kakšna je ženska moda 2019 za to pomlad?

Kakšna je ženska moda 2019 za letošnjo pomlad? Predstavljamo vam 3 trende, ki jih boste videle povsod.

Nevtralni zemeljski toni

Če imate raje nevpadljive barvne odtenke, naravne materiale in imate k oblačenju elegantnejši pristop, potem si boste to pomlad oddahnile. Nevtralni zemeljski toni so velik trend, ki ga najdete v ponudbi tako dizajnerskih kot hight street znamk. Prava izbira za prefinjene dame z očiščenim stilom.

Rumena v vseh odtenkih

Prejšnja pomlad je bila rdeča, tokrat stavimo na rumeno. Ne glede na to, za katero nianso se boste odločile, nikoli ne boste zgrešile. Rumena se sicer odlično poda k džinskam in vedno znova deluje sveže, a nevsiljivo.

Neonski odtenki

Neonski kosi, ki smo jih na modnih policah lahko zasledile že lani jeseni, ostajajo eden od »it« trendov tudi to pomlad. Blagovne znamke s high street modo so takoj »skočile« na trend in predstavile mini kolekcije z neonskimi detajli. Trend je morda res nekoliko kričeč, a s pravo kombinacijo (bela, črna) boste še vedno videti prefinjeno in hkrati zelo modno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!