Ženska moda 2019: 3 modni trendi, ki bodo vladali to pomlad

To sezono boste ulico osvajale v novih treh »it« odtenkih, ki že prevladujejo na policah modnih blagovnih znamk. Kakšna je ženska moda 2019 za to pomlad?

Kakšna je ženska moda 2019 za letošnjo pomlad? Predstavljamo vam 3 trende, ki jih boste videle povsod.

Nevtralni zemeljski toni

Če imate raje nevpadljive barvne odtenke, naravne materiale in imate k oblačenju elegantnejši pristop, potem si boste to pomlad oddahnile. Nevtralni zemeljski toni so velik trend, ki ga najdete v ponudbi tako dizajnerskih kot hight street znamk. Prava izbira za prefinjene dame z očiščenim stilom.

Rumena v vseh odtenkih

Prejšnja pomlad je bila rdeča, tokrat stavimo na rumeno. Ne glede na to, za katero nianso se boste odločile, nikoli ne boste zgrešile. Rumena se sicer odlično poda k džinskam in vedno znova deluje sveže, a nevsiljivo.

Neonski odtenki

Neonski kosi, ki smo jih na modnih policah lahko zasledile že lani jeseni, ostajajo eden od »it« trendov tudi to pomlad. Blagovne znamke s high street modo so takoj »skočile« na trend in predstavile mini kolekcije z neonskimi detajli. Trend je morda res nekoliko kričeč, a s pravo kombinacijo (bela, črna) boste še vedno videti prefinjeno in hkrati zelo modno.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Še zaščitna maska pokrije več: minimalističen bikini Fashion Nove za eksihibicionistke