zenske kopalke 2020
Utrip mesta · moda · ženska moda

To je top 7 trendov za ženske kopalke 2020, ki jih moraš poznati!

Kljub karanteni najbrž že razmišljate o poletju, morju, plaži, koktajlih in vsemu, kar k temu pritiče! S tem seveda ciljamo na ženske kopalke 2020! Letos je tako na voljo kar nekaj novih silhuet, barv in pristopov k temu, da oblečete kopalke (namig: niso le za na plažo). Pred vami so najlepši trendi za ženske kopalke 2020!

Kopalke v barvi mandarine

View this post on Instagram

Naturally 🐠 Ph @germanlarkin

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on

Vsako poletno sezono med trendi za ženske kopalke prevladuje ena barva, po kateri se ravna cel modni svet. Letos bo to barva madarine, ki smo jo lahko videli na modnih pistah oblikovalcev, kot so Bottega Veneta, Valentino in Emilia Wickstead. Pričakovati je torej, da bodo letos pri vseh modnih dekletih dominirale kopalke v živahnih oranžnih odtenkih.

Hunza GOdpri galerijo

Kopalke, ki več pokrivajo kot odkrivajo

Eden večjih trendov, ki smo ga zaznali za ženske kopalke 2020 je, da bodo te letos mogoče kaj več skrile kot pokazale. Govorimo o zgornjih delih z dolgimi rokavi, spodnjih delih v obliki kratkih hlač in z ultra visokim pasom. “Skromnejše” silhuete še vedno razkrivajo nekaj kože, pa naj bo to s super visoko odrezanim topom ali pa z globokim izrezom.

Frankies Bikinis / ASOSOdpri galerijo

Tropski vzorci

View this post on Instagram

RESORT 2020 @palomija @alexandranataf

A post shared by Matteau (@matteau) on

Na modnih pistah za pomlad in poletje 2020 so oblikovalci, kot so Fendi, Peter Pilotto in Marni, poslali močne tropske vzorce in živahne barve. Enako je za pričakovati tudi v svetu kopalne mode, kjer so znamke, kot sta Matteau in Reina Olga, v svojih kolekcijah že pokazali zaželene kose.

RevolveOdpri galerijo

Kopalke, ki se večkrat zavežejo

Letos bodo v modi tudi kopalke, ki jih večkrat zavežemo okoli telesa. Govorimo o dolgih paščkih, ki jih navijemo okoli trupa. Eden ljubših elementov tega trenda je vsekakor vsestranskost zgornjega dela kopalk. Ne samo, da so odlični za na plažo, ampak se lepo podajo tudi h hlačam ali h krilu.

Monday SwimwearOdpri galerijo

Kopalke, ki jih lahko nosimo vsak dan

View this post on Instagram

Blocking the ☀️

A post shared by B E T T I N A L O O N E Y (@bettinalooney) on

Ženske kopalke so v 2020 oblikovane tako, da nas popeljejo na plažo in še dlje. Tako so namenjene vsakodnevnemu nošenju, kar dokazujejo različni okraski, žametni zaključki in luksuzni pasovi. Kako torej to nositi zunaj plaže? Dodajte (pre)velika sončna očala in slojevit nakit!

Reina OlgaOdpri galerijo

Kopalke z zelo visokim nožnim izrezom

Zdi se, da so kopalke vsako sezono izrezane nekoliko višje. Silhuete iz 80. let prejšnjega stoletja se torej letos še en poslavljajo, še več, izrez letos sega vse tja do višine popka, kar bo izjemno podaljšalo vaše noge. Če torej iščete kopalke, ki bodo vse prej kot dolgočasne, razmislite o tem trendu.

Gil RodriguezOdpri galerijo

Nagubane kopalke

Skoraj gotovo najlepši trend za žense kopalke 2020! Bikinke in enodelne kopalke bodo tako vključevale romantično nagubanost tkanine v sijočih, satenastih zaključkih. Modna oblikovalka v vzponu, Isa Boulder, ima za to sezono še posebno vznemirljivo kolekcijo, na katero morate biti obvezno pozorne (predviden izzid je maja). Predvidevamo, da bodo te kopalke letos povsod.

Adriana DegreasOdpri galerijo
82672781_495327064505723_3296323333896536646_n To so trendi ličenja za 2020: teh 6 trendov bo dominiralo na področju make upa shutterstock_493859386 Ženski čevlji 2020: čevlji s platformo so nostalgičen trend, za katerega komaj čakamo, da ga lahko nosimo! scattered_2_fb1c32cd-24cb-46ec-9fb5-e44dd354b291_2000x To so modna ženska sončna očala 2020: 7 trendov, ki jih moraš poznati zenskicevlji2020 Ženski čevlji 2020: 10 najlepših modnih trendov za pomlad, ki jih boš želela takoj kupiti! · · · · ·