Zillers Garage BMW R9T: mokre sanje Mad Maxa

Zadnjič posodobljeno: :

Moskovska delavnica Zillers Garage si je po svoje zamislila motorno kolo BMW R9T in ga spremenila v pravo "steampunk" umetnino. Futurističen dizajn bo še tiste, ki se nad motornimi kolesi ne navdušijo zlahka, pustil odprtih ust.

Zillers Garage BMW R9T je prava “steampunk” umetnina. Futuristično predelano motorno kolo si z lahkoto predstavljamo v kakšnem znanstvenofantastičnem ali postapokaliptičnem filmu. “Drobovja” motornega kolesa se pri Zillers Garage niso dotikali, so pa poskrbeli za impresiven zunanji oklep, ki je v celoti narejen iz aluminija.

Zillers Garage BMW R9T
Zillers Garage BMW R9T

Vanj so oblekli praktično celotno motorno kolo, od prednjega žarometa do zadnje luči in sedeža. Zadnji del se lahko odpre kot predal, s tem pa je omogočen dostop do elektronike motornega kolesa. Kontrolna plošča je skoraj nevidno integrirana v posodo za gorivo. Predelava doda edinstvenemu motornemu kolesu robustno in skorajda zastrašujočo podobo in v kolikor bi si tudi vi zaželeli takšnega, se boste morali o tem pomeniti direktno z odgovornimi pri Zillers Garage.

Galerija: Zillers Garage BMW R9T

Dodatne Informacije

Več informacij:
FB Zillers Garage
bmw-motorrad.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Jaguar F-Type Heritage 60 Edition: britanska tradicija