kavbojski škornji
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ko boste letos izbirale čevlje za jesen in zimo 2018, se za navdih obrnite v smeri Divjega zahoda. Modne smernice namreč kažejo prav v to smer in tako bodo čevlji in trend te jeseni kavbojski škornji.

Kavbojski škornji spadajo med tiste trende, ki se občasno pojavijo. In za letošnjo jesen in zimo so ponovno tukaj, in to povsod. Videli smo jih lahko namreč že na milanskih modnih pistah, ko so po njih posegli priznani modni oblikovalci: Fendi, Dolce & Gabbana, Emporio Armani itd.

Kaj pri kavbojskih škornjih obožujemo? So večnamenski, lahko jih nosimo s krilom ali hlačami, pozimi in poleti, podnevi in ponoči. V galeriji vas čaka nekaj odličnih kavbojskih škornjev, ki se bodo morda že kmalu znašli v vaši omari.

Galerija – Ženski čevlji 2018: kavbojski škornji so čevlji te jeseni

GanniOdpri galerijo

glass hair Ženske frizure 2018: “glass hair” je trenutno najbolj vroč trend v svetu pričesk Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? Ljudem se je zmešalo zaradi Crocsovih petk, ki so 'ženski čevelj letošnjega poletja'. Ljudem se je zmešalo zaradi Crocsovih petk, ki so ‘ženski čevelj letošnjega poletja’ stilski nasveti Stilski nasveti stilistke princese Diane, ki vam bodo pomagali do elegantnega videza · · · · ·