109-letna babica razkrila recept za dolgo življenje: ženske, izogibajte se moškim!

109-letna babica razkrila recept za dolgo življenje: ženske, izogibajte se moškim!

Magičnega recepta za dolgo življenje ni, saj je skrb za lastno dobro stvar posameznika. A pokojna t019-letna babica Jessie pravi, da bo ženska imela več od življenja, če se bo izogibala moškim. Pa še dlje bo živela. Ji gre zaupati?

Če ste se kdaj spraševali, zakaj nekatere osebe živijo dolgo, druge pa ne, ta babica odkriva razlog, za katerega si morda nikoli niste mislili, da bi lahko bil usoden.

Holiday Retirement je leta 2015 zvedel veliko raziskavo po Ameriki, v kateri so osebe, starejše nad 100, vprašali, kakšen je recept za dolgo življenje.

Medtem ko so nekateri rekli, da so doživeli takšno starost zaradi družine ali brezskrvnega življenja, je 109-letna Jessie Gallan podala najbolj zanimiv odgovor. Jessie se je rodila leta 1906 v Kintoreju na Škotskem. Na družinski kmetiji je živela skupaj s starši in šestimi brati in sestrami. Njeno življenje je bilo preprosto, saj je večino časa preživela v počitniški hiši, kmalu za tem pa se je odpravila v šolo. Opravljala je različna dela, nato pa se je preselila v dom za samske starejše, kjer je najraje imela glasbo in telovadbo.

Marca 2015 je odšla na drugi svet, a pred smrtjo je odkrila recept za dolgoživost: “Moja skrivnost za dolgo življenje je oddaljenost od moških. Z njimi je več težav kot koristi.” Dodala pa je, da je vitalna zato, ker ima rada kašo.

Glede na dejstvo, da nekatere ženske trpijo zaradi tega, ker nimajo partnerja, je morda smiselno, da razmislijo o tem zanimivem pristopu, ki jim bo morda za kakšno leto podaljšal življenje. Če ste med njimi, pa začnite že danes! 😛

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!