fbpx

V Citypark prihaja največji Lego festival doslej

Sestavljajte najbolj barvne kocke na svetu na največjem Lego festivalu v Cityparku.

Pravljične sanje otrok se že več kot 80 let uresničujejo z danskim podjetjem Lego, ki je z barvnimi kockami povezal igro in razvijanje domišljije. Svojo ustvarjalnost pa boste lahko razvili in pokazali v petek, 24. avgusta, na največjem Lego festivalu v Cityparku. Le do 4. septembra boste lahko uživali v pisanih kockah, zato pohitite s svojim obiskom!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Citypark, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

V ljubljansko nakupovalno središče Citypark ta petek, 24. avgusta, prihaja največji Lego festival doslej. Do 4. septembra boste lahko svojo ustvarjalnost izrazili ob sestavljanju kock v igralnicah, razporejenih po nakupovalnem središču. Se spomnite velike skulpture Darth Vaderja, ki je z rdečim mečem in dolgim ogrinjalom krasil hodnik med trgovinami na prvem nadstropju? No, med sprehajanjem po »nakupovalnih ulicah« boste tudi tokrat lahko pozdravljali različne ogromne skulpture iz kock.

Največji Lego festival vas bo zabaval od 24. 8 do 4. 9.
Največji Lego festival vas bo zabaval od 24. 8 do 4. 9.

Lego kocke so igrače, ki že od nastanka spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost milijonov otrok in odraslih po svetu. V njih boste lahko uživali vsak dan od ponedeljka do sobote, od 10. do 19. ure, v nedeljo pa od 10. do 15. ure. Tisti, ki ste posebno navdušeni nad barvnimi kockami, pa boste lahko vsak dan ob 11. in 18. uri sodelovali v posebnih tekmovanjih, na katerih se boste potegovali za Lego nagrade. Otroci se bodo lahko preizkusili v hitrostnem sestavljanju, iskanju zlatih kock, sestavljanju srčkov iz Lego friends kock, izdelovanju lastne lego kreacije, postavljanju Lego technic poligonov in drugih zabavnih igrah.

Lego kocke že od nastanka vzpodbujajo domišljijo otrok in odraslih po svetu.
Lego kocke že od nastanka vzpodbujajo domišljijo otrok in odraslih po svetu.

Podoben Lego festival so v Cityparku gostili pred dvema letoma, ko je v ustvarjalnem igranju s kockami uživalo kar 10 tisoč otrok. Kmalu pa Lego festival pride tudi v Europark Maribor (od 6. 9. do 17. 9.) in v Citycenter Celje (19. 9. do 30. 9.).

Dodatne Informacije

Več informacij:
citypark.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!