e6c6609eded56c3fe37fa40ef3251cfc
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kateri so najlepši ženski zimski plašč 2019/2020, ki dokazujejo, da je ni čez klasiko? Predstavljamo vam 4 top trende.

Jesenski oziroma zimski plašč je prva pomembna investicija te sezone. Če z njo ne boste zgrešili, potem boste najverjetneje dobri še za nekaj naslednjih sezon. Še posebej zato je treba pri plaščih morda kdaj pozabiti na hipne modne trende in se osredotočiti na nekaj večnega. Letošnji trendi za zimske plašče so tako še kako dobrodošli – izbirate lahko namreč med XXL-plašči, elegantno krojenimi plašči, plašči v obiki ogrinjal in črno klasiko. Vsi našteti trendi so bolj ali manj klasika, nekaj, kar naslednje leto ne boste pospravile nekam zdaj v omaro ali pa podarile naprej.

Ženski zimski plašči 2019/2020

Plašči XXL

XXL-plašč je vaš zavetnik vsakič, ko želite tisti “it” ulični videz, ki ga ustvarite z džinskami, pulovrom s puli ovratnikom in po možnosti z gležnjarji s kvadratno konico, ki so letos v trendu. Tak plašč lahko “poženščite” z dodatkom pasu, s katerim boste še dodatno dale vedeti, da imate letošnje modne trende v malem prstu.

ASOS DesignOdpri galerijo

Ogrinjala

Ne, ogrinjalo ni več namenjeno le Rdeči kapici, letos je namenjeno vsem modnim ženskam. Je ženstven, romantičen in lahek za kombiniranje. Tako bo odlično videti v kombinaciji z džinskami, pulijem in škornji do kolen, kot tudi če ga boste oblekle preko obleke ali krila in na glavo poveznile klobuček.

ZaraOdpri galerijo

Elegantno krojeni plašči s pasom

S tem res nikoli ne boste zgrešile. Elegantno krojeni plašči, ki za žensko silhueto poskrbijo s pasom, bodo vedno v modi. Ker so več kot le trend, so STIL. Če še takšnega plašča nimate v omari, je letošnja jesen pravi čas z nakup, saj so tovrstni plašči med štirimi najpomembnejšimi modnimi trendi.

TopshopOdpri galerijo

Črni plašč

Še en plašč, ki ne bo nikoli iz mode. Če ne želite “preprostega” črnega plašča, mu za poživitev dodajte kakšno broško, kombinirajte z barvitimi šalom (seveda glede na preostali del outfita), ali pa že v osnovi kupite takšnega, ki ima kovinske dodatke (morda na pasu, na ovratniku ali na rokavih).

MangoOdpri galerijo

shutterstock_1212554200 Obožujemo ga: nasveti za pravilno kombiniranje živalskih potiskov beauty-bombshell-seductions-2018-romee-eau-de-parfum-victoria-secret-hi-res Najzapeljivejši ženski parfumi, s katerimi boste dobile številne komplimente 26872393_146597099390662_305675296357482496_n (1) Nasvet znane frizerke: ta barva las bo zaznamovala jesen 2019!
 Najlepši trendi za nohte in manikuro / jesen 2019: od prefinjenosti do ekscesa Najlepši trendi za nohte in manikiro / jesen 2019: od prefinjenosti do ekscesa · · ·